Ponovno otvaranje restoranskih terasa u Los Angelesu nakon dva mjeseca lockdowna i glumica Charlize Theron iskoristila je za odlazak na ručak sa svojom djecom i majkom. Oskarovka je ručala u restoranu Nobu u Malibuu i za tu se priliku lijepo sredila.

Za prvi izlazak u restoran nakon dva mjeseca Charlize Theron odjenula je plavu haljinu midi dužine lepršavog donjeg dijela i zanimljivog kroja na krajevima u obliku malih krakova s volanima. Gornji dio haljine s rukavima do lakta podsjeća na košulju te ima pojas oko struka.

Uz ženstvenu haljinu Charlize je nosila bijele čizmice na umjereni špic i visoku potpeticu. Bijele čizmice izgledaju vrlo šik i u trendu su, ali neke žene ipak ih izbjegavaju nositi upravo zbog bijele boje na kojoj se može vidjeti svaka mrljica.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Riskantan odjevni komad koji žene (opravdano) često zaobilaze u dućanu

Slika nije dostupna Charlize Theron: Tenisice zbog kojih jedva čekamo proljeće

U slučaju da zahladi, glumica je pri ruci imala kaput boje devine dlake, a outfit za popodnevni izlazak s kćerima Jackson i August i mamom Gerdom upotpunila je elegantnom torbicom, crnim šeširom i sunčanim naočalama s bijelim okvirom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju