Ako ste u potrazi za ljetnim komadima u kojima ćete se istaknuti u gomili, možda ih pronađete u novoj kolekciji dizajnerice Ogi Antunac koja je još jednom pokazala svoju kreativnost i odvažnost pri stvaranju odjeće.

Galerija U suradnji s Garderoba Concept Store nastala je prva LINK CRUISE kolekcija Link cruise kolekcija - 12 Link cruise kolekcija - 11 +9 Link cruise kolekcija - 10

U suradnji s Garderoba Concept Storeom nastala je prva LINK CRUISE kolekcija. Radi se o limitiranoj kolekciji sastavljenoj od 14 modela koji jednako sjajno funkcioniraju zajedni, ali i odvojeno.

U izradi kolekcije korišteni su visoko kvalitetni materijali prirodnog podrijetla, savršeni za tople ljetne noći, a korištene boje su već dobro poznate za ovaj brend.

Kolekcija Link by Ogi Antunac - 8 Ogi Antunac: Svjetski uspjeh pred domaćom dizajnericom

Ogi Antunac novo je pojačanje u timu Zadovoljna akademije Ogi Antunac: S 25 godina donijela je odluku života, a njezine kreacije nose se od Moskve do New Yorka

Bezvremenska crna, bijela i srebrna prisutne su na laganim multifunkcionalnim komadima kao što su lagane haljine, prozračne jakne i lepršave hlače.

Kolekcija je napravljena u maloj seriji, a kupiti se može isključivo u novootvorenom Garderoba Concept Store Rovinj u sklopu novootvorenog Hotela Grand Park Rovinj.

Kolekciju pogledajte u našoj galeriji.

Link cruise kolekcija - 6 Limitirana kolekcija sastoji se od 14 modela (Foto: Sonja Kvesić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju