Njemačka manekenka Heidi Klum smatra se supermodelom još od početka devedesetih, no, njemački dizajner Wolfgang Joop ne smatra Heidi supermodelom, već upravo suprotno. Na manekenku su se obrušili i Karl Lagerfeld, te Louisa von Minckwitz

Ne znam tko je ona, nikada nije bila poznata u Francuskoj, i sama Claudia Schiffer ne zna za nju, rekao je Karl Lagerfled

Njemački dizajner Wolfgang Joop nedavno se poprilično oštro obrušio na račun supermodela Heidi Klum rekavši kako 'Hedi nema ono štgo je potrebno kako bi je se moglo smatrati supermodelom'!

- Nema šanse, rekao je Joop njemačkom Bildu. 'Ona nije manekenka. Heidi je jednostavno preteška i njezine su grudi prevelike za modnu pistu. Osim toga, ona se ceri tako glupo, a to nije avangarda - to je čista komercijala!

Ona nije manekenka. Heidi je jednostavno preteška i njezine su grudi prevelike za modnu pistu. Osim toga, ona se ceri tako glupo i to nije avangarda - to je čista komercijala, kazao je Wolfgang Joop

Dizajner nije nie jedini koji je u posljednje vrijeme doveo u pitanje Heidine manekenske predispozicije.

Šefica modne agencije 'Louisa Models' Louisa von Minckwitz kazala je kako je Heidi bokata i ima previše oblina, a idealne obline jedne manekenke su 87-58-88, dok su Heidine mjere 91-69-94.

- Osim toga, ona je i preniska, jer je visoka 176, a trebala bi biti pet centimetara viša. No, unatoč svemu, ona je žena iz snova, reklamna ikona i superstar, pomirljivo je zaključila von Minckwitz.

I sam Karl Lagerfeld se isvrnuo na Heidi rekavši da je ne pozna, da nikada nije bila poznata u Francuskoj i da sama Claudia Schiffer ne zna tko je ona.

Heidi se očito ne osvrće na izjave dizajnera iz rodne Njemačke, jer je i u 36. godini jedna od najtraženijih modela, što uključuje i Victoriju Secret te brojne poslove, kao i posljednji 'goli' editorial za GQ. Na njezine se obline doista nitko nije požalio.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju