Na aerodromu se baš i ne zna ponašati, navodno zna mlatnuti svoje pomoćnice, mijenja muškarce kao i haljine, pojavljuje se nepozvana na partyjima, pa ipak se ne da s modne piste i još uvijek radi punom parom. Posljednja ponuda došla je od Dolce & Gabanne u vidu milijun šuštavih novčanica...

Na dobrotvornoj reviji koju je vodila, pojavila se u njihovoj haljini, prekrasnoj crnoj D&G toaleti. I potom zablistala na after partyju. 

Jer ako su glasine točne - Naomi Cambell novo je lice raskošne Dolce & Gabanna kampanje za koju bi trebala dobiti milijun dolara.

Naomi će biti posebna gošća njihove revije u Milanu gdje bi i trebali započeti pregovori. 

No, Stefano i Domenico njeguju čvrsto prijateljstvo s Naomi već petnaestak godina, a upravo su joj oni u lipnju organizirali rođendansku zabavu. 

Činjenica da mora odrađivati svoju kaznu zbog agresivnog ponašanja na londonskom aerodromu Heathrow kada je napala policajca, nitko se previše ne obazire, pa ni kuća Yves Saint Laurent ili Pinko čije je zaštitno lice. Osim toga još uvijek profesionalno odrađuje odabrane modne revije. 

Ukoliko dobije ovu kampanju, ponovno će biti prisutna na svjetskoj razini - od revija do naslovnica modnih magazina. Milijun za Naomi? D&G misle da toliko vrijedi...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju