Tako misli Boris Banović, koji ni u ovo predbožićno vrijeme, nije imao milosti prema domaćim šminkericama. Najgore su prošle pjevačice i glumice, provjerite i zašto se Guruu zamjerila Alka Vuica.

Nova članica grupe Feminnem nije baš najbolje prošla, a njezin odabir su PVC tajice.

- To je odlično za mršavljenje, jer se jako teško skidaju, a kad se skinu ostane...uh smrad i znoj, kazao je Fashion Guru.

Zato je njezina prethodnica Ivana Marić pobrala Guruov pljesak. 'Napredovala je, vidi se da joj život u Beču odgovara', kratko je prokomentirao Red Carpetov modni stučnjak i pojasnio kako Ivana na sebi nema ništa viška.

- Druge cure iz Feminema vole pokazivati dekolte, a kod većine cura je to vulgarno, no Ivana je to učinila s mjerom.

Sonja Kovač donedavno je konkurirala za ulazak u Guruovu godišnju listu najbolje odjevenih, no njezine posljednje kreacije udaljile su je od elitnog društva.

- Ona bezuspješno pokušava imitirati boho stil, no ne ide joj baš. Izgleda ko neka šljiva, a hulahopke bi trebala baciti u kantu za smeće, bio je neumoljiv Guru.

Banović joj preporučuje da se ugleda na Nedu Ukraden, za koju ima samo riječi hvale.

Sonjina prezimenjakinja, Ivana, ima velike šanse ući na popis najgore odjevenih. Pjevačicu Magazina, smatra Fashion guru, Tonči Huljić očito ne plaća dovoljno, jer se oblači u 'najobičnije krpe s pazara'.

- Za nju vrijedi pravilo 'samo da blješti', pa se neće vidjeti da je jeftino, kao s pazara.

Lucija Šesto izgleda kao da je dobila haljinu od nekog hrvatskog kreatora koji joj je haljinu dao samo da je se riješi. Rorbica i detalji su kao iz fundusa HTV-a, a hulahopke bi trebala hitno baciti. Šteta! Ima lijepe oči, ali ne mogu joj zbog toga progledati kroz hulahopke.

Više u emisiji: Red Carpet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju