Čim je zatoplilo, tenisice su opet zavladale ulicama hrvatskih gradova. Doduše, mnogi ih se ne odriču ni tijekom zime, ali jasno je kako njihova dominacija započinje s prvim toplijim danima u godini i dolaskom proljeća.

Galerija Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici Diorove tenisice iz linije D-CONNECT Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici +4 Ljepotica sa zagrebačke špice u Diorovim tenisicama

Iznimka nije ni ova proljetna sezona, koja nam je i na zagrebačku špicu donijela mnogo zanimljivih modela tenisica.

Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedan od njih nosila je i zgodna mlada dama koja je ovaj vikend prošetala centrom grada Zagreba.

Uz midi-haljinu u bež boji i topliji kaput na vezanje s krznenim ovratnikom kombinirala je tenisice cijenjene francuske modne kuće Dior.

Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu

U pitanju je model iz njihove linije D-CONNECT. Modna kuća ove tenisice opisuje kao odvažnu fuziju sportskog univerzuma i Diorovih osnova te napominje kako su dijelom inspirirane njihovim jutenim cekerom.

Ceker modne kuće Dior Ceker modne kuće Dior (Foto: Dior)

L'Union fait la force, piše na prepoznatljivom pečatu koji se s cekera preselio i na efektne bež tenisice. U prijevodu, zajedništvo je snaga. Upravo je taj moto vječna inspiracija Marije Grazije Chiuri, kreativne direktorice Diora, koja je osmislila i liniju D-CONNECT.

Diorove tenisice iz linije D-CONNECT Diorove tenisice iz linije D-CONNECT (Foto: Dior)

Tenisice s modernim predimenzioniranim potplatima ukrašene su transparentnim gumenim detaljima, a nezaobilazan detalj je i motiv zvijezde, koji je legendarni modni majstor Christian Dior smatrao svojim sretnim simbolom.

Ljepotica sa zagrebačke špice u Diorovim tenisicama Ljepotica sa zagrebačke špice u Diorovim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju