Jesen je pred vratima. U modnom svijetu ona znači povratak balonerima, sakoima, trapericama, haljinama dugih rukava, tensicama, mokasinkama, gležnjačama...

Galerija Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 5 +7 Ulična moda u centru Zagreba - 9

I dok moramo priznati da se radujemo slojevitom prijelaznom odijevanju, prije nego se u potpunosti prebacimo u jesensko raspoloženje još jednom smo se osvrnuli na srpanj i kolovoz i bacili pogled na sve divne ljetne kombinacije u kojima smo imali priliku uživati.

Kada ste u pitanju vi, naše čitateljice, neka street style izdanja posebno su vas oduševila.

U nastavku smo izdvojili njih deset koja su privukla najviše vaše pozornosti.

Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s placa izgleda kao milijun dolara

Lijepa Sara Zagrebom je prošetala u satiniranoj zelenoj haljini koju je kupila na placu u zagrebačkom Dupcu i jednako oduševila i nas i vas. Izgledala je kao milijun dolara.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 (Foto: Slaven Janđel)

Maksi haljina koja putenoj ljepotici iz centra Zagreba stoji bolje nego modelu

Bolje nego model izgledala je tamnokosa ljepotica koju su fotografi snimili dok je centrom Zagreba šetala u asimetričnoj maksi haljini, ravnim natikačama i smeđom torbom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba - 5 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Brineta u Zarinoj haljini očarala zagrebačku špicu

Predivna Karla iz Splita zagrebačkom Ilicom prošetala je u haljini udobna kroja iz Zare, u kombinaciji s ravnim natikačama.

Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela

Ovo ljeto za oko nam je zapela trudnica koja je centrom Zagreba prošetala u uskoj haljini izrađenoj od rebrastog materijala, koju je nosila u kombinaciji sa svijetlo smeđim sandalama na visoku platformu.

Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 9 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba u kombinezonu kakav bi nosila i Barbie

Svoju ljetnu street style šik kombinaciju zagrebačka mama, koja je središtem metropole prošla držeći za ruku svoju kćer, složila je od kombinezona na kopčanje vrlo upečatljive nijanse ružičaste boje.

Ulična moda u Zagrebu - 11 Ulična moda u Zagrebu - 11 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedno od najljepših izdanja sa zagrebačke špice koje smo vidjeli ovog ljeta

Mi smo ga u startu prozvali jednim od najljepših, a onda se vama toliko svidjelo da je završilo na ovom popisu. Jednostavno, a tako divno izdanje sa zagrebačke špice bilo je tako dobro zbog stava i osmijeha mlade dame koja je odjenula haljinu maksimalno neutralnog kroja u kombinaciji sa smeđim ravnim natikačama.

Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju Ljepotica iz Zagreba u tako jednostavnom, a tako moćnom izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Najženstveniji model haljine kojem su fine sandale savršen par

Na zagrebačkim ulicama za oko nam je zapela i plavuša iz Velike Gorice u svojoj nježnoj, žutoj haljini lepršavog kroja koju je uparila s tako finim bež sandalama na potpeticu.

Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a (Foto: Slaven Janđel)

Haljina iz Zare koju dama iz centra Zagreba nosi bolje od modela

Atraktivna street stylerica iz centra Zagreba nosila je haljinu midi dužine od rastezljivog materijala u kombinaciji s fenomenalnim štiklama brenda Simmi London fluorescentno narančaste boje, koje imaju tanku potpeticu visoku 12 i pol centimetara.

Ulična moda u Zagrebu - 5 Ulična moda u Zagrebu - 5 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dama iz Zagreba u haljini koju se mnogi ne usude nositi tijekom dana

Koliko dobro šljokice mogu izgledati u dnevnom izdanju pokazala nam je plavokosa dama koja je prošetala centrom Zagreba u Zarinoj šljokičastoj haljini uz koju je nosila sandale ukrašene raznobojnim cirkonima.

Street style izdanje u šljokičastoj haljini iz Zare Street style izdanje u šljokičastoj haljini iz Zare (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dama iz Zagreba u tenisicama koje privlače poglede na svakom koraku

I na kraju, kombinacija koja vas je oduševila bila je i ona dame koja je centrom Zagreba prošetala u uskoj pamučnoj haljni koju je kombinirala s bijelim tenisicama s platformom brenda Casadei.

Tenisice Nexus Bowe brenda Casadei na zagrebaačkoj špici Tenisice Nexus Bowe brenda Casadei na zagrebaačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

10 izdanja slavnih Hrvatica koja su ovo ljeto privukla najviše pozornosti naših čitateljica Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Za hrabrim štiklama dame iz Zagreba okrenut će se sve obožavateljice visokih potpetica Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama +3 Street style izdanje s ružičastim štiklama - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju