U svim prodavaonicama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike započelo je veliko sezonsko sniženje do -60%, i najednom se otvorilo more novih mogućnosti!

Lijepim sandalama teško je odoljeti, ali sada je prilika da uz ovolike popuste kupite i više od jednog para, dapače, za istu cijenu sada možete iskombinirati sandale i za ostale članove obitelji. Ako se spremate na more, dobar je prijedlog da navratite do Planet obuće gdje vas čeka veliki izbor natikača za plažu, od trendy dizajna sa cirkonima, na nisku ili višu petu, preko casual jednobojnih ili ukrašenih japanki do šarolike dječje obuće za plažu te sandalica za vodu.

Ako svoje ljetne mjesece volite provoditi aktivno, odaberite popularne Elviton tenisice, profilirano rađene za pojedini sport, i ostvarite svoj maksimum, bilo da je riječ o teretani, joggingu ili nogometu.

Za prekrasne tople ljetne večeri, kada smo već lagano preplanuli i želimo zabljesnuti na gradskoj šetnici, odaberite atraktivne “Nina fashion” sandale sa biserima, floral printom ili metalik sjajem i pokažite kako izgleda prava modna diva. Ženski asesoar bit će zaokružen sa dobrim odabirom torbice koja prati vaš ljetni outfit, a ponuda u Planet obući vjerno prati usklađeni dizajn cipela i torbica, i vrlo lako možete matchirati svoj stil, bilo da odaberete klasični model torbice ili trendy dizajn sa likovima, ukrasima i neobičnim oblicima.

Na webshopu Planet obuće također traju sezonski popusti od -20%, na ionako već ludo dobre cijene, tako da je ovo zaista odlična prilika za online kupovinu, bilo kada i bilo gdje!
linkovi na slike unutar članka:

PR PR https://www.planetobuca-webshop.com/web-artikli/shopingiraj/zenska-kolekcija-sva-obuca/indira-star-collection/zenske-trendy-sandale-22.html
 

PR PR https://www.planetobuca-webshop.com/web-artikli/shopingiraj/zenska-kolekcija-sva-obuca/zenske-natikace/zenske-modne-natikace-1.html

PR PR https://www.planetobuca-webshop.com/zenske-wedge-sandale-1.html

PR PR https://www.planetobuca-webshop.com/web-artikli/shopingiraj/sezonska-kolekcija-sva-obuca/obuca-za-plazu.html


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju