Želite svojem pogledu dodati novu dozu fantastičnosti, neodoljivosti i zavodljivosti? Za to ne morate biti majstorica šminkanja već će vam biti dovoljna samo - plava maskara. Osim što će naglasiti trepavice ova maskara s ljetnim 'štihom' učinit će bjeloočnice još bjeljima što će dodatno istaknuti pogled i dati vam bistar pogled. Evo kako je nositi ovisno o boji očiju

Zelene oči
Plava maskara još će više istaknuti blistavost zelenih očiju. Vaše oči odlično će izgledati ako uz maskaru na kapke nanesete sjenilo boje breskve.

Smeđe oči
Plava maskara savršeno komplimentira smeđim i kestenjastim očima. Možete nositi sve nijanse plave maskare, od zagasitih i diskretnih do izrazito plavih. Uz izražajno plavu maskaru neka usne budu tek nježno naglašene, neutralnim ili nježno ružičastim sjajilom kako bi make up bio u balansu.

Plave oči

Plavim očima plava maskara dodat će dubinu. Jedino je 'zabranjeno' istovremeno koristiti i plavo sjenilo i plavu olovku za oči jer će to biti previše plave boje.

Sivkaste oči

Puno bolje od crne i smeđe maskare, svijetlo sivim i sivo plavim očima stoji plava maskara. Ako se bojite da će plava maskara na vašim svijetlim očima biti previše, nanesite je tek na vrhove trepavica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju