Cameron Diaz može se pohvaliti sportskom građom tijela koju opisuju uski bokovi te duge i vitke noge koje u vrućim hlačicama ili mini suknji izgledaju savršeno. No čini se kako je popularna glumica odlučila napraviti pauzu od holivudskih beauty normativa te je uskočila u novi, veći konfekcijski broj


Otkako se zaljubila u glazbenika Benjija Maddenija kojem je prošle godine rekla sudbonosno 'da' Cameron Diaz je privatni život u potpunosti posvetila novoj obitelji.

Otkako se zaljubila u glazbenika Benjija Maddenija kojem je prošle godine rekla sudbonosno 'da' Cameron Diaz je privatni život u potpunosti posvetila novoj obitelji

Iako i dalje živi zdravim načinom života koji uključuje redovitu tjelovježbu i brigu o svom tijelu, čini se kako je popularna glumica odlučila maksimalno uživati u životu i pobjeći od holivudskih beauty normativa.

Cameron se pojavila u jednoj njujorškoj knjižari na potpisivanju autorske knjige 'The Longevity Book', a za ovu priliku je odabrala casual kombinaciju svjetlo plavih traperica ležernog kroja, crnog sakoa i štikli.

Iako je, kao i uvijek izgledala lijepo i elegantno, nismo mogli ne primijetiti kako je nekadašnja visoka i izrazito vitka mršavica uskočila u veći konfekcijski broj koji joj jednako dobro pristaje.

Usporedili smo posljednje fotografije Cameron Diaz s onima od prije četiri godine, nakon prekida sa sportašem Alexom Rodriguezom te se možemo našaliti kako ljubav doista deblja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju