Trenuci uhvaćeni fotoaparatom mogu biti vrlo zanimljivi. Jedan takav dogodio se u Zagrebu, točnije ispred Hrvatskog narodnog kazališta. I dok fotografija vjerno može opisati tugu, veselje ili iznenađenje, ova naša je u znaku romantike i ljubavi


Proljetne temperature i sunčano vrijeme mnoge su izmamili iz kuća i ureda. Parkovi i ulice grada su tako tijekom cijelog dana prepuni šetača ili pak onih koji su bar desetak minuta iskoristili za upijanje sunčeve energije.

Glavni akteri zagrebačke ljubavne priče su zaljubljeni golupčići koji su nježnim zagrljajem i toplim poljupcem pokazali najljepše emocije koje čovjek može doživjeti

A da buđenje prirode u nama bude pozitivne emocije, dokazao je jedan neodoljivi par kojeg je uhvatilo spretno oko fotografa. I dok fotografija vjerno može opisati tugu, veselje ili iznenađenje, ova naša je u znaku romantike i ljubavi.

Glavni akteri zagrebačke ljubavne priče su zaljubljeni golupčići koji su nježnim zagrljajem i toplim poljupcem pokazali najljepše emocije koje čovjek može doživjeti.

Sretan par svoj je trenutak za ljubav iskoristio ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a ova romantična razglednica podsjetila nas je na naslovnicu nekog ljubavnog romana koji zaziva uzdahe.

U galeriji donosimo fotografije uhvaćenih romantičnih trenutaka diljem Lijepe Naše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju