Koliko god mislili da znamo sve o seksu uvijek se pronađe barem jedno pitanje na koje niste znali odgovor. I mi smo se raspitali o seksu, orgazmu, strasti i kemiji koja se oslobađa tijekom tog snažnog užitka i sakupili 10 najzanimljivijih odgovora

1. Koja je najudobnija poza za seks pod tušem?
Ovisno o kadi, ali svakako je najudobnija stojeća. Naslonite se rukama na stjenku ili zid, a muškarac neka bude straga. Ako imate mogućnost zagrijte atmosferu i namjestite se ispred ogledala.

2. Vole li muškarci da ih diramo po bradavicama?
Ovisi o muškarcu. Neki to smatraju iritantnim, a nekima je to erogena zona. Isprobajte ga lagano dirati prstima, a ako mu se svidi nastavite poljupcima i jezikom.

>> 3 velike istine o izreci - veličina je bitna

3. Koja poza je najbolja za orgazam?
Svi smo mi različiti, no istraživanje je pokazalo kako su najjače reakcije kada je žena na muškarcu. Razlog je što se u toj pozi klitoris najjače i najlakše podražava.

4. U kojoj se pozi najlakše dolazi do ženske G točke?
I ovaj je pitanje vrlo individualno. Kod većine žena do G-točke je najlakše doći popularnim doggy stylom. Riječ je o pozi u kojoj žena kleči ili stoji naslonjena na zid, a muškarac je iza nje.

Koliko god mislili da znamo sve o seksu uvijek se pronađe barem jedno pitanje na koje niste znali odgovor

5. Koliko predigre je potrebno da se žena 'navlaži'?
Predigra je vrlo važan dio seksualnog odnosa i za nju je potrebno izdvojiti vremena. Ženama je najčešće potrebno od 15 do 30 minuta.

6. Koji je najbolji način da se spriječi prerana ejakulacija kod muškaraca?
Ako je muškarac jako uzbuđen pokušajte tijekom seksa čim češće mijenjati poze. To će mu dati vremena da se 'odmori', a vama da doživite vrlo dinamičan seks.

>> 5 pitanja o seksu koja muče muškarce

7. Zašto su svi muškarci ujutro najjače 'napaljeni'?
To je prirodna reakcija jer u jutarnjim satima, čak i prije buđenja muški hormon testosteron je na najvišoj razini.

8. Je li normalno da žena ili muškarac masturbira i nakon odličnog seksa?
Masturbacija je normalna pojava jer redoviti seks dodatno pojačava želju za seksualnom aktivnošću. To znači da što se više seksate to ćete biti češće uzbuđeni.

9. Koja je najbolja poza ako je žena puno niža od muškarca?
Razlika u visini ponekad u seksu može predstavljati problem. Poze koje su idealne za velike razlike u visini su one u kojima je žena na muškarcu ili pak ona u kojoj žena čuči ili kleči na stolcu (ovisno o visini stolca), a muškarac je straga.

10. Zašto žene tijekom seksa ili nakon orgazma često imaju osjećaj da će se upiškiti?
Osjećaj potrebe za mokrenjem tijekom seksa sasvim je normalna reakcija, a tajna se krije u G-točki koja se nalazi vrlo blizu mokraćnog mjehura. Puno puta se žene ne mogu upustiti u odnos ako im je mjehur pun.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju