I dok mlađi muškarci imaju puno dobrih karakteristika poput energičnosti, životnog elana, entuzijazma, i naravno, čvrstog tijela, veza sa starijim muškarcem može biti vrlo zanimljiva te što je najvažnije, snažna i iskrena. Žene koje su svoj život odlučile provesti s muškarcem koji je 10, 15 ili više godina stariji od njih ispričale su svoje iskustvo i otkrile zašto im se veza sa starijim partnerom pokazala savršenom


1. Zato što zna što želi. A želi vas!

Životno iskustvo, osim šarma i elokventnosti, sa sobom donosi i ljubavnu zrelost. Muškarac koji je što se tiče ljubavi i veza, proživio puno uspona i padova jako dobro zna što želi od svoje partnerice.

Ako se zaljubi, učiniti će sve kako bi s vama proveo ostatak života. Kada se iskusan muškarac odluči vezati znajte kako mu prioritet neće biti posao, prijatelji i zabava, već upravo vi.

>> 5 ljubavnih savjeta najboljih holivudskih muževa

2. Zato što vas razumije
Životno iskustvo sa sobom donosi razumijevanje i toleranciju. Muškarac koji je upoznao puno različitih žena puno bolje razumije njihovo razmišljanje, kao i želje i potrebe.

Upravo zbog toga, ako će vas netko razumjeti kada ste nervozni, tužni ili kada vam je jednostavno potrebno vrijeme samo za sebe, onda će to biti izgrađeni muškarac koji je 'prošao sve'.

>> Najseksi muškarci 50 plus koji su osvojili 20 godina mlađe

3. Zato što se možete razvijati
Kada je žena najotvorenija, najvedrija i spremna na nove izazove? Kada je zaljubljena. Ako se pitate kakve to veze ima sa starijim muškarcem, odgovor je vrlo jednostavan.

Muškarac koji iza sebe ima životnu priču obogaćenu poslovnim izazovima, putovanjima, hobijima i znanjem ima i bogato životno iskustvo koje će, ako je zaljubljen, rado prenijeti i svojoj partnerici, s kojom želi nastaviti istraživati i dalje i pružiti joj priliku da se prvenstveno posveti sebi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju