Nakon prolaska tinejdžerskih ljubavi dolazi faza u kojoj znamo što želimo od partnera te se rađaju počinju rađati nove, čvrste ljubavi. No jeste li ikad razmišljali da ulaskom u ozbiljnu vezu postajete 'jedan od onih parova' i što to zapravo znači? Ako ne znate o čemu je točno riječ pročitajte sljedećih 5 činjenica i sigurno ćete se prepoznati u barem polovici njih

1. Sve više govorite 'mi'
'Mi bi rado išli..', 'Marko i ja obožavamo...' ili 'nama to nije nikakav problem', samo su neke od izjava koje sigurno izgovorite barem jednom dnevno.

Ne brinite, svi parovi to rade, ali ne zaboravite ako pređete određenu razinu i u potpunosti izgubite svoje 'ja' onda to može biti poprilično iritantno, ali i opasno za vaš identitet.

>> 5 najiritantnijih navika novopečenih mama

2. Mislite da je svaki izlazak rezerviran za parove
Ako ste slučajno zaboravili, postoje izlasci samo za cure ili samo za dečke i to je ok. No isto tako, ako imate prijateljicu ili prijatelja koji je solo da njemu neće biti neugodno i glupo izaći s vama pa ne mora niti vama.

Ako niste znali, na Facebooku postoje privatne poruke u kojima možete napisati što god poželite. Neka vaša ljubav postane samo vaša, a ne naša

3. Koristite Facebook postove za dokazivanje ljubavi
Postovi poput 'voooolim teee!' ili pak ' Još malo pa smo zajedno' trebali bi zabraniti, a ako ne zabraniti barem sakriti.

Ako niste znali, postoje privatne poruke u kojima možete napisati što god poželite. Neka vaša ljubav postane samo 'vaša', a ne 'naša'.

>> 5 muških navika koje ženama idu na živce

4. Postajete neumorni posrednici pri spajanju parova
Toliko ste oduševljeni vlastitom vezom da jednostavno morate isto ponuditi i svojim single prijateljicama pa ste im 'namjestile' njegovog prijatelja. To je jako lijepa gesta, ali isto tako može biti jako iritantna.

Neki ljudi uživaju u samačkom životu, neki su tek izašli iz loše veze, a neki jednostavno ne žele spoj na slijepo. Drugim riječima, ohladite malo i uživajte u svojoj ljubavi.

5. Mislite da je vaš partner pozvan na sve partije vaših prijatelja
Ne zaboravite kako vaši prijatelji prvenstveno vole vas. Nekad vas žele vidjeti s partnerom, ali nekad žele uživati samo u vašem društvu. Budite razumni jer on je vaš izbor, a ne izbor vaših prijatelja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju