Seks u stvarnom životu daleko je od 'ispeglanih' scena vođenja ljubavi u holivudskim filmovima u kojima sve izgleda savršeno, a zapravo može biti neuredan i donijeti nam sitne neugodnosti. No, tješi činjenica da je gotovo svaki par doživio barem jedan od slijedećih 5 kikseva u krevetu

Prijedlog zbog kojeg se osjećate neugodno
Bez obzira što volite jedno drugo ne znači da ćete uvijek imati iste ideje o tome što želite raditi u krevetu. Ako vam partner otkrije neku svoju želju, a vama je to neugodno raditi predložite da u njegovu fantaziju uključite stvari koje i vas uzbuđuju.

Nikako ga nemojte grubo odbiti jer nitko ne voli biti odbijen tijekom seksa, već pohvalite njegovu maštu i trud da vaš seksualni život učini zanimljivijim i bogatijim.

Ispuštanje plina
U tom trenutku može vam se činiti kao smak svijeta, ali ova se neugodnost zapravo dosta često događa u krevetu. Osoba u prosjeku ispusti plin 10 do 15 puta dnevno, a trenje kod seksualnog odnosa može pojačati plinove.

Stoga, ako vam se dogodi da tijekom seksa ispustite plin, sjetite se da se to događa mnogima te slegnite ramenima, ispričajte se za eventualni neugodni miris i promijenite temu.

Slučajna ozljeda
Seks ne mora biti grub da biste se ozlijedili dok ga upražnjavate. Partner vas, primjerice, može ugristi (ili vi njega), ogrebsti, možete istegnuti mišić, može vas uhvatiti grč u nozi, itd.

Prvo pravilo u slučaju ozljede u krevetu jest da se ustanete i sanirate ozljedu, bilo da morate uzeti aspirin za bol ili staviti flaster. Drugo pravilo: nastalu neugodnost otjerajte smijehom i, ako je moguće, nastavite s međusobnim pružanjem užitka.

Pogrešno ime
Možete godinama biti u braku i da vam se dogodi da supruga tijekom odnosa nazovete imenom bivše ljubavi! To ne znači da muža više ne volite i da razmišljate o svom prvom dečku, već samo potvrđuje činjenicu da je mozak čudesan organ, naročito za vrijeme seksa kad je sposobnost razmišljanja smanjena pa možemo reći nešto prije nego razmislimo o tome.

Ako kažete krivo ime, partner će sigurno biti povrijeđen, pa mu se iskreno ispričajte i podsjetite koliko ga volite.

Neugodni tjelesni zvukovi
Seks nije uvijek čist i uredan. Inkontinencija, neugodni zvukovi poput 'kruljenja' crijeva mogu poremetiti romantične trenutke. Primjerice, gotovo svaka žena doživjela je vaginalne plinove tijekom odnosa do čega dolazi zbog zraka koji je ostao u vagini. I protiv ove neugodnosti najbolji lijek je – smijeh!

Seks je ionako, između ostalog, i aktivnost koja zabavlja, pa i onda kada dođe do sitnih neugodnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju