Upoznali ste šarmantnog muškarca i započeli novu vezu. No, životno iskustvo (ili neiskustvo) tjera vas na oprez. Jesu li njegovi osjećaji pravi ili samo glumi? Želi li me isto kao i ja njega? Ovo su samo neka od pitanja na koja donosimo odgovore. Doznajte kako prepoznati zaljubljenog muškarca

Zove vas bez razloga
Slatki poziv usred dana bez posebnog razloga, uz objašnjenje 'samo da te malo čujem' djelo je zaljubljenog muškarca. Takav čin otkriva da misli na vas u svakoj situaciji te da ste vi centar njegovog života.

Upoznaje vas s njemu dragim osobama
Kada vas muškarac poželi 'pokazati' prijateljima i obitelji riječ je o istinskoj zaljubljenosti. Muškarci vole imati svoj svijet u kojem mogu biti opušteni i spontani. Kada vas jednom uvedu u njega, možete biti sigurni da su njegove namjere ozbiljne.

Pamti simpatične stvari koje ste rekli
'Sjećaš se kada si mi jučer rekla…' ili 'Bila si mi jako slatka kada si napravila onaj izraz lica' rečenice su koje otkrivaju mnogo o njegovim osjećajima. To je znak da prati što govorite, voli s vama razgovarati i uživa u vašem društvu.

Gleda vas… stalno
Uhvatite li muškarca kako vas promatra s laganim smiješkom na licu znajte kako pored sebe imate partnera koji je istinski zaljubljen. Takav muškarac uživa u vašoj pojavi i, kada vas promatra, kroz njegovu glavu prolaze brojne pozitivne misli.

Radi po vašem
Vodi vas u vaš omiljeni kafić, napravi vam je najdražu kavu, predložio druženje po vašoj mjeri. Ovakve geste govore kako pomno prati vaše želje i nije mu ih problem ispuniti, pa čak i ako nisu iste kao njegove. Zaljubljeni muškarac spreman je na kompromise i sretan je kada ste vi sretni.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju