Jedna od najljepših ljubavnih priča sažeta samo u dvije minute dolazi iz Velike Britanije. Obična djevojka koju je dečko odvukao u kino kako bi pogledala nepoznati amaterski film ostala je više nego šokiranom kada je shvatila kako je riječ o dobro organiziranoj prosidbi

Romantična gesta koju je osmislio Johnny Wingfield raznježila je cijeli svijet. Naime, četrdesetogodišnji kipar odlučio je svoju dugogodišnju partnericu Lavinia Down zaprositi na način koji će pamtiti do kraja života.

Čak šest tjedana trajala je organizacija njegovog lukavog i romantičnog plana, a rezultat je ispao i više nego dobar.

>> 3 obiteljske fotografije otkrile skrivene bolesti i spasile živote

Johnny je odlučio svoju životnu priču prenijeti na filmsko platno u obliku animiranog filma pod nazivom 'A True Love Story' u trajanju od dvije minute.

Kakio bi sve ispalo po planu svoju je ljubav nagovorio da odu zajedno u kino i pogledaju amaterski film. No nije bila riječ o filmu već o vrhunsko organiziranoj prosidbi koja je raznježila cijeli svijet.

Crtani film opisuje zajednički život dvoje mladih ljudi koji su se upoznali u noćnom klubu i zaljubili na prvi pogled. Iako je ljubav bila vrlo snažna par se zbog posla, na žalost, morao razići zbog čega su oboje dugo patili.

>> Pogledajte vjenčanje koje je rasplesalo crkvu i pola milijuna ljudi

No da ljubav pobjeđuje i najteže životne prepreke dokazala je njegova djevojka Lavinia koja je odlučila napustiti posao stjuardese i proputovati svijet kako bi stigla do svog dragog.

Dvoje zaljubljenih nedugo nakon su počeli zajedno živjeti, dobili dijete, a završetak filma opisuju prekrasne riječi koje nikog ne mogu ostaviti ravnodušnim: 'Lavinia Mary Down iz mene si izvukla ono najbolje, ti si moje sunce i ljubav mog života... hoćeš li se udati za mene?'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju