Za razliku od muškaraca koji se hvale na sva zvon žene o masturbaciji vrlo teško progovaraju. Ako i vi spadate u skupinu onih koje još uvijek ne žele priznati kako ih dodri po intimnim dijelovima uzbuđuju, vrijeme je da upoznate svoje tijelo i doznajte s kojim se sve trikovima možete poslužiti kakao bi uživale i kada partner nije pored vas

Za razliku od muškaraca koji se hvale na sva zvon žene o masturbaciji vrlo teško progovaraju. To potvrđuju i podaci jednog istraživanja u kojem je 96 posto žena priznalo kako se samozadovoljava, no iako su o tome progovorile u anonimnoj anketi, na pitanje kako se osjećaju kada pričaju o tome većina je priznala snažan osjećaj nelagode i srama.

No masturbacija nikako ne bi trebala biti tabu tema već privatna stvar koja djeluje pozitivno na tijelo, raspoloženje i sam seksualan život. Doznajte što vam je sve potrebno da same doživite najjači orgazam.

>> 3 najbolje poze za postizanje orgazma

1. Atmosfera
Čak 90 posto žena svoje tijelo istražuje u privatnosti spavaće sobe što znači da je i za samozadovoljavanje potrebna valjana atmosfera. Prvo što morate dokučiti je što vas uzbuđuje. I dok je za neke žene dovoljno leći na krevet i dodirivati tijelo, drugima je savršen stimulator losion za tijelo, omiljena pjesma ili pak zgužvana deka stisnuta u međunožje.

Masturbacija ne bi trebala biti tabu tema već privatna stvar koja djeluje pozitivno na tijelo, raspoloženje i sam seksualan život

2. Privatnost
31 posto žena je priznalo kako im je za cjelokupan proces masturbacije potrebno oko 20 minuta što znači da morate biti potpuno opuštene. Upravo zbog toga većina to čini dok su same doma. Stišajte mobitel, zatvorite vrata sobe i krenite u istraživanje tijela.

>> Muška G točka: Put do najjačeg orgazma

3. Klitoris
Orgazam putem klitorisa za mnoge je žene puno jednostavnije postići od onog vaginalnog za koji su vam potrebna pomagala. Ako ne znate, klitoruis je ona mala izbočina prekrivena kožicom koja se nalazi odmah iznad vagine i vrlo je osjetljiva na dodir. Nježno trljanje klitorisa vrlo će brzo izazvati osjećaj ugode. Mnoge žene su priznale kako im čak više prija trljanje područja oko i iznad klitorisa, zato isprobajte sve opcije.

4. Lubrikanti
Baš poput masaže dodiri su puno nježniji i istančaniji ako su podmazani lubrikantom. Postoji više vrsta lubrikanata, od onih na bazi vode, preko uljanih, a na vama je da otkrijete koji vam najviše odgovara. nanesite ga na dlanove te premažite cijelo intimno područje i pratite što će vas najviše uzbiditi.

5. Pornografija i erotika
Scene seksa nisu samo rezervirane za muškarce. I žene se uzbude na gola tijela i sam čin spolnog odnosa zato se ne libite pripremiti film ili pak pokoju fotografiju koja će uzburkati strasti. Vjerojatno ste već itekako svjesne koje scene vam odgovaraju, a koje ne želite gledati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju