Iako odjeća kao i obuća ne čini čovjeka postoje sitne poveznice koje itekako mogu opisati nečiji karakter. Tako je i s pripadnicima jačeg spola koji su, kada govorimo o obući, puno jednostavniji i konkretniji od žena. Imate li nedoumice oko muškarca kojeg ste upoznali i s kojim planirate izaći barem nekoliko puta donosimo kratke i slatke detalje koji otkrivaju što obuća koju nosi otkriva o muškarcu

Elegantne cipele
Ako su jednostavne i elegantne riječ je o elegantnom muškarcu i poslovnom čovjeku koji zna što želi. Ako su upečatljive i 'načičkane' detaljima riječ je o 'igraču' s kojim treba vrlo oprezno.

>>10 najgorih muških osobina koje nas odbijaju

Mokasine
Takav muškarac zna sve što trebao poslu i zadovoljstvu, a ponekad i o kombinaciji istog. Šarmantan je, zavodljiv i zna kako vas zavesti.

>>Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac

Klasične japanke
Ako ste vi užurbana osoba, znajte da on to nikako nije. Casual, smireni tip muškarca koji ne mari za detalje i ne opterećuje se nebitnim stvarima.

Trendi tenisice
Čuvajte se ovakvih muškaraca. Što su tenisice modernije i trendi to je muškarac prepredeniji.

Starke

Riječ je o umjetniku ili boemu. Ako su starke bijele ili crne riječ je o muškarcu koji je svojevremeno bio prava faca, a danas je morao odrasti. Ako su ružičaste, ljubičaste ili zelene onda je ipak riječ o foleru.

Sportske tenisice
Potpuno casual tip koji prije svega voli udobnost. Ako ih nosi uz sportsku odjeću on je neopterećen i cool. Ako ih nosi uz odijelo, hlače ili traperice pristupite mu s oprezom ili je velika ljenčina ili samo nezainteresiran za ništa više od televizije i kompjutora.

Sandale
Dobrica kojeg moda i trendovi uopće ne zanimaju. No, ako ih nosi na čarape bježite glavom bez obzira.

Modele muških cipela, sandala i tenisica iz naših trgovina pogledajte u galeriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju