Ljubičasta boja stekla je veliki broj obožavateljica koji konstantno raste, te energične, upečatljive boje jednostavno se ne možemo zasititi. Kako je riječ o prilično dominantnoj boji, brojne dame biraju većinom modne dodatke u ljubičastoj, a sjajan izbor za proljeće i ljeto bit će i torba u toj popularnoj boji.

Galerija Žena s ljubičastom torbom Reserved, 179,90 kn Deichmann, 149 kn +9 Galko (Rodea), snižena cijena 804,30 kn (cijena prije sniženja 1149 kn)

Ljubičasta nastaje kombinacijom tople i energične crvene i hladne plave boje te ima svojstva obje boje. Povezuje s plemstvom i duhovnošću, a bila je i omiljena boja egipatske kraljice Kleopatre. Ljubičasta naročito lijepo izgleda u prirodi kraseći cvjetove lavande, orhideje, jorgovana i ljubičica.

H&M, 113 kn H&M, 113 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Mohito, 139,90 kn Mohito, 139,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Želite li malo ljubičaste dodati vlastitom modnom stilu, nepogrešiv izbor bit će torba u toj boji, bilo suptilnije ili jače nijanse. Torbica u svijetloj lila nijansi može biti proljetna i ljetna verzija male crne torbice za formalnije i svečanije prilike, a prostraniji modeli izvrsni su za nošenje svaki dan, od jutra do mraka.

Shein, 136 kn 15 crnih haljina koje sjajno idu uz visoke potpetice i ravni đon

Balerinke su popularan izbor obuće u proljeće Od 35 kuna: 10 proljetnih balerinki za posao, kavice i večernje izlaske

Iz trgovina smo izdvojili 12 modela ljubičastih torbi koje će se savršeno uklopiti u proljetne i ljetne stajlinge, a možda se među njima nalazi i vaša nova najdraža torba, bilo mala ili velika.

C&A, 113 kn C&A, 113 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Pull&Bear, 199,90 kn Pull&Bear, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju