Duge i široke haljine popularan su izbor brojnih dama u ljetno vrijeme. One dopuštaju da zrak cirkulira po tijelu, ne lijepe se za kožu i vrlo su udobne za nošenje.

Galerija Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Ljupka Gojić Mikić u šarenoj maksi haljini Paco Rabanne Sandale i torbica sjajno su se uklopile u ovaj stajling +0 Paco Rabanne haljina s geometrijskim uzorkom, 540 eura

Šarmu udobnih maksi haljina ne može odoljeti ni Ljupka Gojić Mikić. Lijepa hrvatska poduzetnica i manekenka pojavila se upravo u jednom takvom modelu na jednom događanju u Zagrebu.

Plijenila je pažnju svojom pojavom na proslavi trećeg rođendana podcasta "Putem oblaka s Anom Radišić" pred Tehničkim muzejom Nikole Tesle.

Ljupka Gojić Mikić u šarenoj maksi haljini Paco Rabanne Ljupka Gojić Mikić u šarenoj maksi haljini Paco Rabanne (Foto: PR / Bojan Zibar)

Točnije, nosila je dugu haljinu s tankim naramenicama luksuznog modnog brenda Paco Rabanne. Geometrijski uzorak i šarene boje jamac su da u ovom modelu nećete ostati neprimijećeni.

I haljina je divna: Ljupka Gojić Mikić u čizmama koje su stvorene za privlačenje pozornosti Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama +1 Uz čizme, lijepa Ljupka je nosila haljinu s cvjetnim uzorkom

Ljupka je upečatljivu ljetnu haljinu sparila sa crvenim sandalama s otvorenim prstima te zelenom torbicom, a cijelo izdanje podigla s predimenzioniranim parom zlatnih naušnica.

Paco Rabanne haljina s geometrijskim uzorkom, 540 eura Paco Rabanne haljina s geometrijskim uzorkom, 540 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju