Ljupka Gojić Mikić uvijek rado dijeli modne inspiracije na svojim društvenim mrežama. Na svojem Instagramu podijelila je i izdanja koja nosi tijekom odmora s obitelji.

Ljupka Gojić Mikić trenutno se nalazi na odmoru na hrvatskoj obali te uživa u klasičnim morskim aktivnostima. I ovoga ljeta prednost daje udobnosti te nosi laganu odjeću koja ne sputava i u kojoj nije vruće.

Hrvatska poduzetnica na Instagramu je podijelila fotografiju u vrlo ležernom ljetnom izdanju savršenom za odlazak na plažu.


Na fotografiji nosi svijetloplavi komplet sastavljen od širokih kratkih hlača i odgovarajuće košulje, a koji je sparila s kožnatim smeđim natikačama ravnih potplata.

Riječ o predimenzioniranom modelu Tippi francuskog brenda Celine koji je ukrašen zlatnim detaljima. Natikače imaju uložak s memorijskom pjenom te jamče maksimalnu udobnost.

Celine, natikače Tippi, 952 eura Celine, natikače Tippi, 952 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Jednostavni stajling dobio je mnoštvo pohvala, a komentatori su ustanovili kako joj otočki život jako lijepo stoji.

Ako je suditi prema fotografijama objavljenima u posljednjih nekoliko tjedna, natikače Tippy Ljupki su omiljena ljetna obuća, a idu – „uz sve“. Lijepo će se uklopiti uz traper suknju i vestu ili otkvačeni kombinezon.

 

Ljupka Gojić Mikić: Maksi haljina za ljeto u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Ljupka Gojić Mikić u šarenoj maksi haljini Paco Rabanne Sandale i torbica sjajno su se uklopile u ovaj stajling +0 Paco Rabanne haljina s geometrijskim uzorkom, 540 eura

I haljina je divna: Ljupka Gojić Mikić u čizmama koje su stvorene za privlačenje pozornosti Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama +1 Uz čizme, lijepa Ljupka je nosila haljinu s cvjetnim uzorkom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju