Lucija Lugomer bila je među brojnim posjetiteljima BAŠ NAŠ Adventa koji je otvoren na platou Gradec. Bogati sadržaj ove lokacije Adventa u Zagrebu može se podičiti i s nekoliko foto punktova, a na jednome od njih, s veličanstvenim pogledom na Zagrebačku katedralu, fotografirala se i Lucija.

Galerija Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 5 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 4 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 2 +1 Lucija Lugomer nosi kaput s resama iz trgovine Mango

S početkom Adventa u Zagrebu započelo je svečano blagdansko razdoblje koje nas uvodi u blagdane Božića i Nove godine. Početak najljepšeg doba u godini prigoda je i za lijepo se srediti, a upravo je to učinila i Lucija Lugomer koja nije propustila otvorenje BAŠ NAŠ Adventa na Gornjem gradu.

Plus size ljepotica izgledala je vrlo šik u modnoj kombinaciji kojom dominira kaput iz trgovine Mango. Riječ je o kaputu midi dužine s dodatkom vune svijetle bež nijanse, vrlo klasičnog, pročišćenog kroja, a ono što ga čini posebnim jesu rese kojima je ukrašen rub kaputa.

Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 4 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango (Foto: PR)

Upravo zbog zgodnih, lepršavih resa pažnja je usmjerena na predio nogu, a riječ je o vrlo šik detalju koji je razigrao "običan" kaput. Kaput djeluje vrlo lagan, ali zbog udjela vune sigurno fino grije.

Ispod kaputa Lucija je nosila mini haljinu crno-bijelog uzorka te uz nju crne grilonke. Kada je riječ o obući, odlučila se za udobnost te je na Advent došla u lakiranim crnim gležnjačama na vezanje s ravnim đonom.

Nataša Janjić: Dokaz da i "vrećaste" traperice idu jako dobro uz visoke čizme Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec - 1 Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec - 2 +5 BAŠ NAŠ Advent vraća se na Gornji grad - 4

Lucija Lugomer: Efektna maksi haljina koja laska i putenijim i sitnijim figurama Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 5 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 4 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 2 +1 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 3

Malo šarenog dezena Lucija Lugomer dodala je s torbicom leopard uzorka koju je nosila preko tijela, a istaknule su se i okrugle zlatne naušnice koje su dodatno naglasile Lucijino lijepo lice.

Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 1 Lucija Lugomer nosi kaput s resama iz trgovine Mango (Foto: mango.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju