U domaća kina stigao je film “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga” redatelja Georgea Millera, nastavak spektakularne futurističke franšize koja traje već 45 godina. U novom filmu glumica Anya Taylor-Joy oživljava mladu Furiosu, koja se hrabro suočava s nemilosrdnim izazovima opustošenog svijeta.

Galerija Lucija Lugomer na premijeri filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' Lucija Lugomer na premijeri filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' H&M 24,99 eura +7 Zara, 22,95 eura

Uz Chrisa Hemswortha u ulozi zastrašujućeg antagonista, ovaj prednastavak slavne franšize "Mad Max" donosi priču o počecima neustrašive heroine.

Zagrebačku premijeru filma "Furiosa: Pobješnjeli Max Saga" nisu propustile brojne poznate osobe, a novi akcijski spektakl došla je pogledati i Lucija Lugomer. Uspješna plus-size manekenka za izlazak u kino odabrala je jednostavnu odjevnu kombinaciju sačinjenu od dugačke crne haljine asimetričnog kroja. Haljina koja prati liniju tijela ima jedan dugi rukav, dok je s lijeve strane bez rukava.

Lucija Lugomer na premijeri filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' Lucija Lugomer na premijeri filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' (Foto: Bojan Zibar)

Što se tiče obuće, mama dvojice dječaka, Leona i Noela, odlučila se za maksimalnu udobnost te je nosila bijele natikače s ravnim potplatom. Lucija je tako pokazala da se na crveni tepih mogu nositi i obične natikače, u kakvima mnoge žene idu i na plažu.

Lijepa manekenka odlučila se i za dojam osunčanog tena koji je postigla make-upom zemljanih nijansi s daškom brončanih tonova.

Pripreme za modno ljeto lagano počinju pa smo u trgovinama potražili modele bijelih ravnih natikača, a izdvojene modele razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Lucija Lugomer: Udoban kombinezon s prorezom kojem su ženstvene sandale top par Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade +1 Lucija Lugomer nosi torbu brenda Coccinelle

Lucija Lugomer: Popularna maksi haljina za isticanje trudničkog tijela Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 4 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 +2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju