Zagrebački hotel Esplanade, jedan od najljepših primjera Art deco stila u arhitekturi, zasjao je sinoć kao u slavna vremena kada je i izgrađen, kao elegantno utočište putnicima vlaka Orient Express. Smaragdna dvorana na jednu večer pretvorila se u "grad svjetlosti", ali i dojmljivu scenografiju za predstavljanje najnovije maskare brenda L’Oréal.

Galerija Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade +1 Lucija Lugomer nosi torbu brenda Coccinelle

U Smaragdnoj dvorani koja je odisala pariškim šikom, najveću je pažnju privukla šestometarska instalacija Eiffelovog tornja, simbola Pariza, koji od 1889. godine plijeni pažnju i privlači posjetitelje da s njegova vrha pogledaju panoramu francuske prijestolnice. Stoga je to zanimljiva poveznica s maskarom Panorama koja pruža neodoljive trepavice koje privlače pažnju gdje god da se pojavite.

Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade U Smaragdnoj dvorani najveću je pažnju privukla šestometarska instalacija Eiffelovog tornja, simbola Pariza (Foto: John Pavlish i 925Studio)

Beauty događanje u zagrebačkom hotelu Esplanade nije propustila ni Lucija Lugomer koja je za tu prigodu odabrala ouffit u crnoj boji. Nosila je zanimljivi udobni kombinezon lagano lepršavih nogavica i dugih rukava te s naborima na predjelu dekoltea, a kombinezon je posebno atraktivan zbog proreza smještenog ispod grudi.

Lucija Lugomer nosi torbu brenda Coccinelle Lucija Lugomer nosi torbu brenda Coccinelle (Foto: www.frmoda.com)

Uz kombinezon Lucija je kombinirala crne sandale s remenčićima i crnu torbicu sa zlatnim detaljem talijanskog brenda Coccinelle, a nosi model Arlettis iz aktualne kolekcije za proljeće/ljeto. Okrugle zlatne naušnice i deblja narukvica dale su dašak glamura večernjem stajlingu Lucije Lugomer.

Lucija Lugomer na L’Oréalovom eventu u hotelu Esplanade Lucija Lugomer nosi kombinezon s prorezom ispod grudi (Foto: John Pavlish i 925Studio)

Lucija Lugomer: Popularna maksi haljina za isticanje trudničkog tijela Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 4 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 +2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3

Lucija Lugomer u ženstvenoj haljini savršenoj i za trudnice Lucija Lugomer BSB satenska haljina, 208 eura Lucija Lugomer u maksi haljina brenda BSB +2 BSB satenska haljina ima V izrez i na leđima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju