Lucija Lugomer bila je na gošća na trećem dm beauty breaku na kojem je dm predstavio najnovije trendove iz svijeta ljepote. Dm beauty break ove je godine inspiraciju pronašao u bojama, a industrijski urbani prostor AvantGardena bio je idealna kulisa za otkrivanje dm-ovog raskošnog beauty svijeta koji se oslanja na nijanse crvene, pink, plave, narančaste, lila i zelene.

Galerija Lucija Lugomer Jelena Perić, Brita Bobetić i Lucija Lugomer na dm-ovom eventu Lucija Lugomer nosi maksi haljinu iz Stradivariusa cvjetnog dezena +2 Stradivarius, 29,99 eura

Ženstvena ružičasta boja bila je odabir i Lucije Lugomer za outfit koji je plus size manekenka nosila na dm-ovm eventu u Zagrebu. Odjenula je maksi haljinu sitnog cvjetnog dezena iz trgovine Stradivarius u čijem se dizajnu ističu romantični volani, V izrez i vezanje na leđima.

Jelena Perić, Brita Bobetić i Lucija Lugomer na dm-ovom eventu Jelena Perić, Brita Bobetić i Lucija Lugomer na dm-ovom eventu (Foto: PR)

Haljina je izrađena od lagano prozirnog materijala, a riječ je o dugačkom modelu s dugim rukavima u kakvom se žene uvijek osjećaju dobro i koji vole nositi dame i putenijih i sitnijih figura. Laganu, lepršavu haljinu Lucija ja spojila sa sandalama fluorescentne nijanse ružičaste boje s tankom visokom potpeticom i vezanjem oko gležnja.

Lucija Lugomer nosi maksi haljinu iz Stradivariusa cvjetnog dezena Lucija Lugomer nosi maksi haljinu iz Stradivariusa cvjetnog dezena (Foto: www.stradivarius.com)

Lucija Lugomer: Kaput iz Manga koji zbog jednog detalja pažnju odvlači na predio nogu Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 5 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 4 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 2 +1 Lucija Lugomer u kaputu s resama iz trgovine Mango - 1  

Malo nježne nijanse boje breskve dodala je s torbicom od brušene kože ukrašenom zlatnim metalnim detaljima brenda Coccinelle. Nije izostavila ni vječnu crnu te je nosila crni sako s velikim okruglim gumbima koji je upotpunila efektnim zlatnim remenom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju