Sezona kupanja službeno je otvorena, a boravak na plaži uvijek je zanimljiviji uz udobni luftić koji garantira maksimalno opuštanje.

Galerija Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće +2 Funboy, 90,80 eura

Ponekad je previše monotono zrake sunca upijati na obali pa većina kupaća prije ljeta pribavi luftić, pomoću kojega se može izležavati na valovima, puniti baterije i brže postići željenu nijansu osunčanog tena.

Ljetna pomagala više nisu rezervirana samo za klince, čemu nam svjedoče brojni primjeri na društvenim mrežama.

Proteklih smo godina mogli vidjeti jata plastičnih ptica, poput plamenaca i bijelih labudova, a nakon njih su se pojavili jednorozi, kriške pizze, krafne u svim oblicima i veličinama te napuhane limuzine u koje stane cijela ekipa.

Plutajuća stanica za hranu i piće Funboy, 90,80 eura (Foto: Funboy)

Vjerojatno vam je barem jednom, dok ste ležali na luftiću i upijali zrake sunce, palo na pamet kako bi jedno hladno piće i osvježavajuća voćna salata to uživanje podignuli na još višu razinu.

Taj su problem riješili iz poznate tvrtke Funboy, posvećenoj izradi vrlo efektnih dodataka za plažu.

Plutajuća stanica za hranu i piće Funboy, 90,80 eura (Foto: Funboy)

Ove su godine svoju kolekciju upotpunili plutajućom stanicom za piće i hranu, uz koju više nećete napuštati more ili bazen. Plutajuća Cabana – naziv je natkrivene postaje koja sadrži četiri mjesta za piće i dvije velike udubine u kojima možete držati tanjur, voće, led i sve ono što vam je potrebno kako biste u poptunosti uživanje na vodi.

Luft madrac u obliku sirenina repa sa šljokicama s AliExpressa Luftić s kojim ćete biti glavna frajerica na plaži

Uz ovaj ljetni štand, koji možete pronaći u žutoj ili plavoj boji, možete uskladiti i kolut istog dizajna, a za jedan plutajući primjerak, potrebno je odvojiti 90,80 eura. Ako vam se dopalo ovo ljetno pomagalo, možete ga pronaći na službenoj stranici proizvođača.

Plutajuća stanica za hranu i piće Funboy, 90,80 eura (Foto: Funboy)

Zbogom jednorozi? Plutajuće fotelje novi su hit, a dovoljno ih je napuhati samo jednom Plutajuće fotelje Plutajuće fotelje Plutajuće fotelje +0 Plutajuće fotelje

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju