Zabava na plaži još je bolja kada sa sobom ponesemo i luft madrac, a luftići zabavnih i fora oblika posljednjih su godina ogroman hit. Imali smo tako luftiće u obliku jednoroga, krafni, komada pizze, a sada smo pronašli i onaj u obliku sirenina repa sa šljokicama.

Prema legendi, morske sirene zavodile su moreplovce, a karakterističan im je ženski gornji dio tijela, dok umjesto nogu imaju jednu veliku peraju u obliku ribljeg repa.

Njihovoj ljepoti mnogi mornari nisu mogli odoljeti, pa su ih sirene znale dovesti i u nevolju. Morske sirene uvijek su bile sinonim za mističnu ljepotu, a vjerojatno najpoznatija sirena je Mala sirena nastala iz pera slavnog danskog pisca Hansa Christiana Andersena.

Luft madrac u obliku sirenina repa sa šljokicama s AliExpressa Luftić dolazi u ružičastoj i plavoj boji (Foto: www.aliexpress.com)

Fantastične sirene inspirirale su i dizajn luft madraca za plažu koji se može kupiti u online trgovini AliExpress. Luftić zgodnog oblika sirenina repa dolazi u plavoj i ružičastoj boji te je dimenzija 165 puta 90 centimetara – taman da na njemu možete fino plutati ili se barem pridržavati.

Za još malo neodoljivosti, ima i šljokice te nacrtane riblje ljuskice. Cijena mu je trenutno snižena 50 posto te iznosi oko 15 eura, a luftić je baš zakon, zar ne?

Šalice s motivom lubenice stvarno su preslatke Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa +1 Šalica s motivom lubenice s AliExpressa

Pomoću destilatora s AliExpressa napravite džin po vlastitoj recepturi u svojoj kuhinji Džin-tonik Destilator s AliExpressa Destilator s AliExpressa +3 AliExpress, 781, 81 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju