Ni zvono koje su kandidati u stres testu dobili da njime pozovu u pomoć nije pomoglo Luki Marinu, pa mu je u utorak odzvonilo za izlazak iz MasterChefa.

Prošlo je 40-ak dana čistog kuhanja. Iz čiste teorije izvući uspješnu praksu, to je znanje i umijeće, rekao je Luka nakon stres testa. Kada je doznao da je najlošije replicirao zadano jelo, Luka je šaljivo kazao: Bolje da sam pao na buddha bowlu nego na brudetu.

Dan nakon ispadanja opet je izmamio osmijeh na lice svojim obožavateljima. Učinio je to zahvaljujući videu koji je objavio na Instagramu, a u kojem mu društvo pravi još jedna bivša natjecateljica MasterChefa.

Lucija Kerečin, odnosno Lucija K. i Luka našli su se kako bi ga Luce uvježbala da njoj za rođendan napravi croquembouche.

I završilo je u našem stilu: kaos. Doduše, dijelovi koje sam ja radio bili su bolji dijelovi deserta. Za recept me nije briga jer ja radim improvizirano i Luce je kraj mene, tako da u nje vidite koliko čega, napisao je Luka ispod objave.

"Divni ste", "Krasni ste", "Obožavam vas", "Preslatki ste" samo su neki od komentara ispod Lukine objave, koja je i nama izmamila osmijeh na lice.

Isti video na svojem je Instagramu podijelila i Lucija.

Kaos 1 & 2 ponovno u akciji! Ono kad ti Luka Marin dođe pomoć napravit croquembouche koji ti je obećao za ročkas pa zeznete sve što se dalo zeznut, napisala je Lucija.

Emina je članovima žirija MasterChefa otkrila da je trudna "Ovo mi je najdraže ispadanje": Emotivni trenutak u MasterChefu koji će se teško ponoviti

Damir Tomljanović član je žirija kulinarskog showa 'MasterChef' Nove TV Damir Tomljanović: "Kći Leona voli se petljati u kuhinji, pogotovo kada supruga radi kolače"

Inače, u intervjuu koji je za DNEVNIK.hr dao nakon ispadanja iz MasterChefa Luka Marin upravo je Luciju izdvojio kao jednu od osoba s kojom se najviše povezao.

Uz sav humor koji sam s Lucijom K. dijelio, ona je bila osoba kojoj bih se došao izjadati kada bih potonuo, sakupiti snage, resetirati se i krenuti dalje. Mislim da smo se povezali, usudio bih se reći, za još jako dugo vremena, objasnio je Luka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju