Mnoge dame obožavaju šoping – bez obzira na to idu li u tjednu nabavke hrane i kućanskih potrepština ili pak biraju nov odjevni komad i modne dodatke. Niti životinje nisu mnogo drugačije od nas.

Galerija Fotografije Alberta Beukhofa crvene vjeverice s kolicima za kupovinu - 4 Fotografije Alberta Beukhofa crvene vjeverice s kolicima za kupovinu - 3 Fotografije Alberta Beukhofa crvene vjeverice s kolicima za kupovinu - 2 +1 Vjeverica se poslužila orašastim plodovima iz kolica

Ili je to barem slučaj s ovom simpatičnom crvenom vjevericom koja je "uhvaćena" fotografskim objektivom kako gura kolica ispunjena hranom u šumi blizu nizozemskog grada Ossa.

U pitanju je, dakako, namještaljka.

Mace u zagrebačkom Cat Caffeu dobile su viseću mrežu - 1 Uživancija za mace: Viseća mreža koja će ljubimicama biti glavna zanimacija

Ostavio sam kolica za kupovinu punu orašastih plodova u šumi u nadi da će vjeverica doći po njih, priznao je fotograf Albert Beukhof, koji traži inspiraciju za svoja mala umjetnička djela u prirodi, a posebno u životinjskom svijetu.

Albert Beukhof ostavio je u šumi minijaturna kolica ispunjena omiljenom hranom vjeverica – orasima i lješnjacima.

Vjeverica gura shopping kolica s orasima Vjeverica se poslužila orašastim plodovima iz kolica (Foto: Profimedia)

Vjeverica je prišla kolicima iz nekoliko različitih kutova, objasnio je fotograf. Pametna životinjica je vrlo brzo shvatila da je pronašla jackpot u šumi te se poslužila ponuđenim delicijama.

Slika nije dostupna Što znači ako ugledate psa koji na povodcu ima svezanu žutu vrpcu?

Na trenutke se pridržavala o ručku kolica te je izgledalo kao da ih gura prema naprijed, dodao je Beukhof.

Ne samo da je fotograf ovim činom nahranio slatku životinjicu, već je i dobio sjajnu seriju fotografija, koja će vam sigurno popraviti dan. Zavirite u našu fotogaleriju i uživajte u njima.

Fotografije Alberta Beukhofa crvene vjeverice s kolicima za kupovinu - 1 Vjeverica izgleda kao da gura kolica za kupovinu (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju