Poznato je da mačke, vrlo spretne i okretne životinje, vole boraviti na povišenom i visokom te tako promatrati i izviđati situaciju jer one su i izuzetno znatiželjne životinje. Na povišenom se osjećaju i sigurno jer imaju dobar pregled, a vole tamo i zadrijemati.

Galerija

 

I mace koje žive u zagrebačkom Cat Caffeu imaju uređene penjalice i nastambe na povišenom u kojima mogu boraviti, a sada će još više uživati jer su dobile viseću mrežu koja bi im mogla postati novo omiljeno mjesto za odmor, izležavanje i igru.

Mace u zagrebačkom Cat Caffeu dobile su viseću mrežu - 6
Predivni hammock za mace djelo je hrvatskog brenda Mitu Makrame (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)

Viseća mreža savršeno se uklopila u novouređenu terasu Cat Caffea, a postavljena je iznad stola za goste. Mace su mrežu već dobro istražile i bacile se na uživanje pa u njoj rado odmaraju ili se igraju s resicama – o, da luckaste ljubimice svugdje će naći zabavu. Visina mreže može se podesiti, a pogodna je i za unutrašnji prostor, no u zagrebačkom kafiću odlučili su je staviti na novu terasu koja je natkrivena.

Predivni hammock za mace djelo je hrvatskog brenda Mitu Makrame iza kojeg stoje dvije sestre blizanke koje makrame tehnikom u potpunosti ručne izrade od prirodnih materijala izrađuju dekorativne predmete za uređenje interijera i eksterijera, nakit i razne zgodne dodatke.

Mace u zagrebačkom Cat Caffeu dobile su viseću mrežu - 5
Mace su mrežu već dobro istražile i bacile se na uživanje (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)