Kultna britanska serija 'Pa to je fantastično' o dvjema raskalašenim prijateljicama Edini i Patsy dobiva svoju filmsku verziju. Objavljena je prva fotografija iz komedije 'Absolutely Fabulous: The Movie' iz koje je jasno da obožavane otkačene prijateljice napokon žive životom o kakvom su oduvijek sanjale... Ili?

Fox Searchlight Pictures i BBC Films objavili su prvu fotografiju iz komedije 'Absolutely Fabulous: The Movie' koja se snima na lokacijama u Velikoj Britaniji i na jugu Francuske. Film će biti objavljen iduće godine.

U filmu nastalom prema kultnoj britanskoj seriji 'Pa to je fantastično' ponovno ćemo se družiti s raskalašenim prijateljicama Edinom (Jennifer Saunders) i Patsy (Joanna Lumley). Ostatak originalne postave čine Julia Sawalha kao Saffy, Jane Horrocks kao Bubble i June Whitfield u ulozi Majke.


Na fotografiji Edina i Patsy uživaju na luksuznom brodu kao prave jet seterice, naravno, uz čašicu omiljenog alkohola.

U filmu Edina i Patsy i dalje žive život na visokoj nozi ispunjen šopingom, ispijanjem alkohola i partijanjem po najmondenijim londonskim mjestima. Nakon što su okrivljene za veliki incident na grandioznom modnom partiju, budu upletene u medijski skandal te ih paparazzi počnu nemilosrdno progoniti. Čini se kao ostvarenje sna dviju otkačenih prijateljica... Ili?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju