Kao glavna glumica u novom znanstveno-fantastičnom filmu Moonfall, Halle Berry nije propustila premijeru koja se održala u Los Angelesu. U napetom akcijskom filmu Halle glumi astronautkinju Jo Fowler, koja sa svojom ekipom pokušava zaustaviti katastrofičan sudar Mjeseca sa Zemljom, a uz nju glume i Patrick Wilson i John Bradley.

Među gostima na premijeri bili su i Heidi Klum, Kelly Rowland, Joey King i drugi. No, glavna zvijezda crvenog tepiha, očekivano, bila je prelijepa Helly Berry, koja je izgledala senzacionalno u zanimljivoj maloj crnoj haljini dubokog dekoltea.

Haljina ima rukave na veliki puf, a i donji dio haljine je lagano voluminozan. Haljina je otvorena s bočne strane, što ovaj model čini još atraktivnijim te pravim magnetom za poglede.

Slika nije dostupna Halle Berry: Opake potpetice koje su uspjele ukrasti poglede i s "trik" kaputa

Slika nije dostupna Halle Berry: Štikle na koje bi pale i žene koje preferiraju ravni đon

Uz mini haljinu 55-godišnja oskarovka nosila je jednako tako atraktivne crne štikle sa srebrnim detaljem nalik metalnoj mrežici na predjelu rista. Za još malo glamuroznog sjaja Halle je dodala tanke ogrlice, jednu dužu, a drugu kraću te više manjih naušnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju