Za kraj godine, u kojoj essence slavi 15.rođendan, poznati je brend pripremio trendovsku kolekciju "made to sparkle" idealnu za "party lookove" ove božićne sezone

Galerija essence essence essence +6 essence rose gold tekući tuš za oči (23,90 kn)

Prošlo je 15 godina otkako je poznati i omiljeni kozmetički brend essence osnovan. Za kraj ove godine kao zadnju proslavu 15. rođendana stvorena je kolekcija "made to sparkle". Uz ovu trendovsku kolekciju upečatljivi party lookovi tijekom nadolazeće božićne sezone su zagarantirani.

Tako su metalik i svjetlucavi efekti te glamur glavna inspiracija ovim essenceovim proizvodima.

Prismatic paleta sjenila

Za kraj godine poznati brend essence pripremio je trendovsku kolekciju 'made to sparkle' idealnu za 'party lookove' ove božićne sezone

Puderasta paleta sjenila u četiri pastelne nijanse s prizmatičnim završetkom postavlja naglaske na sjenilo, rumenilo ili ruž za usne. Što je tamnija bazična boja (sjenila ili ruža), to je jači svjetlucavi efekt.

Highlighting kapi za sjaj
Ovaj tekući highlighter dolazi u praktičnom pakiranju s kapaljkom kako bi doziranje bilo što lakše, može se nositi samostalno ili pomiješan s tekućim puderom za sjajan ton kože.

Highlighting olovka za oči
Visokopigmentirani kremasti highlighter u praktičnom obliku olovke za oči i svilenkaste teksture – savršena olovka za naglašavanje područja ispod lukova obrva, unutarnjih kutova očiju ili jagodičnih kostiju.

essence essence highlighting olovka za oči (21,90 kn) Foto: essence

Rose gold tekući tuš za oči
Tuš za oči visoke pokrivenosti u glamuroznoj zlatno rozoj nijansi stvara trendi stil na očima koji će svakako privlačiti pažnju uz bilo koji outfit.

Velvet metallic tekući ruž za usne

Metalik i svjetlucavi efekti te glamur glavna su inspiracija ovoj essence kolekciji

Dugotrajni tekući ruževi visoke pokrivenosti u ružičasto zlatnoj i bakrenoj boji ujedinjuje dva velika trenda koji ne bi trebali izostati sa partija - mat i metalik.

Lak za nokte
Lak za nokte visoke pokrivenosti u ružičastozlatnoj, ljubičastoj, ružičastoj i bijeloj boji s raznovrsnim efektima - poput metalik ili šljokičastog. Pretvara nokte u prave party pratioce.

Šljokičasti matt nadlak
Tekstura nadlaka sa sjajnim zlatnim šljokicama kada se osuši postaje mat dajući noktima jedinstven izgled.

Odlični su dodaci ovoj kolekciji rođendanska surprise kozmetička torbica koja skriva slatko iznenađenje, proizvod sakriven u pakiranju punom šljokica te baršunasti choker s razigranim privjeskom u obliku dijamanta koji se može nositi kao narukvica ili kao ogrlica.

essence essence surprise kozmetička torbica (16,90 kn) Foto: essence

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju