Balansiranje između privatnog i poslovnog izazov je svake zaposlene majke i ono je ključno za postizanje sreće. Iako nam je obitelj najvažnija na svijetu, brojne se žene žele ostvariti i kao profesionalci u svome području – a to iziskuje puno vremena, truda i odricanja.

Mogli bismo reći da svaka zaposlena majka zapravo radi dva posla. To najbolje znaju poznate mame iz Hrvatske koje su majstorice svoga zanata, a ujedno su i brižne mame koje što više vremena žele provesti sa svojim mališanima.

Jedna od njih je i Maja Šuput, sretna mama dječaka Blooma Tatarinova koji je izrastao u pravog malog frajera.

Maja na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz privatnog života, a do sada smo već naučili da je Bloom pravi mali šminker koji obožava putovati, stalno se smije, već barata engleskim jezikom i centar je svijeta svojim roditeljima.

Obitelj trenutno uživa u Šibeniku, ali pred poznatom pjevačicom su i poslovni izazovi. To smo mogli vidjeti na najnovijoj fotografiji koju je objavila na svom profilu na Instagramu i napisala rečenicu u kojoj će se svaka mama prepoznati.

Nikad neću zavoljeti ovaj dio dana kad moram reći: 'Ljubavi, mama sada ide raditi', napisala je Maja ispod fotografije na kojoj pozira u mini crnoj haljini sa svojim mezimcem u naručju.

Bloom Tatarinov: Palmica na glavi i ljetna košuljica za pravu dozu slatkoće koja nam treba Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 6 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 2 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 7 +3 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 3

Niti jednoj mami nije lako na trenutak napustiti centar svoga svijeta i otići na posao, a Maja je pravi primjer da je sve u životu moguće – samo kad s ljubavlju obavljamo oba posla – majčinski, ali i onaj profesionalni.

Maja Šuput i Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Tatarinov (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Bloom na bazenu: Nove fotografije zbog kojih su slatkiša prozvali malim šefom Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu +2 Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju