Odjevne kombinacije Maje Šuput sastavni su dio velike pozornice Supertalenta. Upečatljive haljine, modni dodaci i frizure nerijetko ukradu show, a pjevačica, poduzetnica i članica žirija zabavnog showa Nove TV, nosi ih besprijekorno.

Galerija Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu +0 Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu

Iza raskošnih modnih izdanja Maje Šuput stoji stilist i dizajner Marko Grubnić.

On se uvijek maksimalno potrudi kako bi realizirao svoje genijalne ideje, a tako je bilo i ovoga puta. Spojivši snage s dizajnericom Ivanom Bilić nastala je najnovija kreacija.

Ove je nedjelje Maja doslovno blistala u mini korzetiranoj haljini, a inspiracija za ovo izdanje Marku je bila disko princeza.

Gornji dio haljine dolazi u obliku korzeta, a donji dio u obliku kraće i modernije krinoline. Taj su moment postigli s podstavom sačinjenom od mnogo tila, a ljuskice, odnosno diskovi nanizani preko cijele haljine stvorili su dojam disko kugle.

Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu (Foto: Nova TV)

Radi se o jednom od mirnijih stajlinga ove sezone, barem što se tiče audicijskih emisija. U ovom sam stajlingu malo smirio doživljaje, ne u punom smislu te riječi, barem ne iz ugla većine čitatelja, ali za mene je to jedna jednostavnija haljina. Tako da sljedeći put očekujte show, otkrio nam je Marko uz maleni nagovještaj što nas čeka sljedeće nedjelje.

Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

Marko je kombinaciju upotpunio pomno odabranim detaljima. Kako bi haljina došla do izražaja, Maja je obula cipele brenda Casadei u neutralnoj boji, a točka na i današnje modne kombinacije jest kristalna, dominanta ogrlica koja Maji stoji besprijekorno.

Frizura uvijek utječe na cjelokupni dojam, a za voluminoznu kosu Marku je inspiracija bila Khloe Kardashian.

Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput (Foto: Nova TV)

Što Marko Grubnić kaže o šljokicama možete pogledati u videu iz serijala Dreskod. 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju