Maja Šuput otvorila je ovogodišnji advent u Trogiru i uvela publiku u najčarobnije doba godine. Svojim je hitovima ugrijala atmosferu, a pažnju je privukla i vrlo efektnom odjevnom kombinacijom koju ju i ovoga puta za nju pripremio stilist Marko Grubnić.

Galerija Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru +2 Maja Šuput u prošlogodišnjem Supertalentu

Maja je za otvorenje adventa u Trogiru odjenula recikliranu smeđu haljinu u kojoj smo je prvi put vidjeli u prošlogodišnjem Supertalentu.

Marko Grubnić nam je otkrio da su staru haljinu s njegovim potpisom prilagodili za tu priliku te su je zaokružili modnim dodacima kako bi njezino izdanje izgledalo sasvim drukčije.

Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput u prošlogodišnjem Supertalentu (Foto: Marko Grubnić)

Mini smeđa haljina s puf rukavima Maji stoji kao salivena, a u oba slučaja kombinirala ju je s večernjim rukavicama. U prošlogodišnjem Supertalentu, to su bile tirkizne rukavice, dok su najnoviji stajling ukrasile crne rukavice i tokica.

Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Ispod haljine Maja je odjenula blještave najlonke s uzorkom, a kompletan je dojam podignula visokim smeđim čizmama od brušene kože s kožnatim dodatkom u području nožnih prstiju.

U nastavku možete pogledati što Marko Grubnić kaže o rukavicama – koje su se i ove sezone vratile na velika vrata kako bi odjevnim kombinacijama dodale dozu glamura.

Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Maja Šuput izgleda mrak u senzacionalnom kombinezonu, ali jedan drugi detalj je ukrao show Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 5 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 7 +11 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 6

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju