Upečatljiv i elegantan, ovaj nakit zrači pozitivnom energijom koju su u njega pretočile sestre Mažuran. Već pri samom pogledu na kolekciju zaljubit ćete se u narukvice i ogrlice s pozlatom ukrašene biserima i poludragim kamenjem.

Sestre Iva i Tea cijeli život inspiriraju jedna drugu pa je bilo samo pitanje vremena kada će postati i poslovne partnerice. Kako su obje ljubiteljice nakita, svoju kreativu okrenule su u tom smjeru i započele sa izradom modnih dodataka. Otkad znamo za sebe, volimo nakit i sve vezano za njega, pa smo svoju ljubav prema njemu odlučile pretvoriti u posao, pričaju nam.

Taj se posao danas pretvorio u uspješan brend sa zanimljivim imenom Majou bijoux, kojeg su sestre izvukle iz vlastitog prezimena i dodale mu francuski izraz za nakit. U početku smo ga izrađivale za sebe i prijateljice, a sada ga nose mnoge djevojke diljem svijeta. Već se sedam godina ozbiljno bavimo izradom nakita. Novu kolekciju izbacujemo do četiri puta godišnje. Trudimo se biti drugačije od drugih i mislimo da je to ključan faktor uspjeha.

 

Za izradu Majou bijoux nakita ove Zagrepčanke koriste mesing s pozlatom od 24 karata, riječne bisere, srebro, poludrago kamenje poput kvarca, aventurina, ahata, zada i sodalita te kožu, konope i sedef. Vremenski proces izrade ovisi o proizvodu i iziskuje preciznost i urednost. Neke modele narukvica ručno šivamo slažemo i motamo, dok za naušnice i ogrlice ide nešto drugačija i jednostavnija izvedba, objašnjavaju nam i dodaju kako je upravo način izrade prepoznatljivost njihova brenda.

Majou bijoux nakit dostupan je isključivo online preko webshopa, Instagrama, Facebooka i maila, a cijene se kreću od 80 do 500 kuna. Pomno zapakiran nakit s hrvatskim potpisom sestre će na vašu adresu poslati Hrvatskom poštom. Usluge Hrvatske pošte koristimo već dugi niz godina. Smatramo da je njihov Paket 24 pouzdana i najbrža usluga za dostavu žurnih paketa. Ovom su uslugom pokriveni svi dijelove Hrvatske pa tako željeni komad nakita možete dobiti u najkraćem mogućem roku. Pošiljke stižu i subotom, a nakon što ih sestre pošalju, ne morate strahovati jer status paketa možete pratiti i po potrebi kontaktirati s dostavljačem.

 

Glavna motivacija sestara su sretni i zadovoljni kupci. Želimo da se svatko tko nosi Majou bijoux osjeća posebno i nosi sa sobom malo naše kreativne i pozitivne energije koja će mu uljepšati dan. Od samog početka težimo originalnosti i nosivosti, rekle su nam Iva i Tea, a sudeći prema dugogodišnjem uspješnom poslovanju, čini se da su to i uspjele.

Osim na hrvatsko, sestre Mažuran sve se više šire i na strana tržišta. Plan za budućnost je da i dalje radimo na ostvarivanju svojih snova korak po korak uz konstantan trud, pošten rad i ogromnu ljubav, zaključile su.

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju