Da biste uljepšali kupaonicu nisu vam potrebni veliki financijski niti građevinski zahvati. Vaša oaza postat će još ljepša s manjim intervencijama. Evo što možete napraviti...

Galerija

1. Unesite u prostor cvijeće i/ili zelenilo koje će momentalno uljepšati prostor. Ako na raspolaganju nemate „živo“ bilje, poslužiti se možete i umjetnim aranžmanima.

2. Prostor će razigrati i ručnici ili novi zastor za tuš u jarkoj boji.

3. Jarkom bojom možete obojiti i jedan dio zida, dio ormarića ili okvir od ogledala i tako prostoru dati minimalan, ali efektni makeover.

4. Postavite u prostor ogledalo s dramatičnim okvirom koji će privlačiti sve poglede.

5. Na jedan zid u kupaonici postavite ljepljive tapete s osebujnim uzorkom i tako razigrajte cijelu prostoriju.

6. Stavite policu na kadu i tako si priuštite dodatan prostor za skladištenje, ali i opuštanje. Polica na kadi idealna je za odlaganje čaše omiljenog napitka i aromatične lampe dok se opuštate od stresnog dana u pjenušavoj kupki.

7. Kupaonica će biti ljepša ako svaka stvar u njoj ima svoje mjesto. Sredstva za kupanje i njegu prelijte u staklene prozirne posude.

8. Poslužite se atraktivnim košarama i spremite sve ono što ne želite da se vidi u kupaonici.

9. Budite kreativni u organizaciji stvari. Primjerice, stara vreća za tržnicu može poslužiti kao zanimljivi držač toaletnog papira.

10. Ako na raspolaganju imate nešto ekstra novca, u kupaonicu možete postaviti i luster koji će prostoru dati dašak luksuza.

Kako s manjim intervencijama možete uljepšati dom, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Jedan detalj mijenja izgled kupaonice - 5
Isprobajte ljepljive tapete u kupaonici (Foto: Living4media)