Znate one peseke koji izgledaju poput plišane igračke, ali su zapravo pravi, pravcati psi? Takva je i malena Sunsim, osmogodišnja ženka maltezera koja živi u Južnoj Koreji i svojom slatkoćom oduševljava 261.000 pratitelja na Instagramu.

Slatkicu Sunsim lako je zamijeniti za plišanca – ma, pogledajte samo to premedeno lišce i male kečkice, teško je povjerovati da je pravi pas! Ali ova ženka maltezera itekako je prava i živahna i postala je velika zvijezda na Instagramu gdje ju prati 261.000 obožavatelja.

Sunsim nije jedini pas u svojoj obitelji, društvo joj pravi dvogodišnja bišonka Deokseon, a nedavno im se pridružilo i štene pudlice. Njihove dogodovštine uveseljavaju mnoge, a imaju i svoj kanal na YouTubeu na kojem se mogu pogledati razni videi o veseloj i zanimljivoj svakodnevici neodoljive trojke iz Južne Koreje.

Slika nije dostupna Ma, dušica! Upoznajte Orea koji izgleda poput keksića i pomaže bolesnoj djeci

Slika nije dostupna Plišani medvjedić? Ne, cavoodle! Upoznajte Baileyja koji osvaja svojom slatkoćom

Sunsimini vlasnici svoju flafastu mezimicu vole odijevati u slatku odjeću, a ona u tome uživa te spremno pozira za fotografije koje redovito skupljanju na tisuće lajkova. Pa, kome se ne bi svidjela takva medena njuškica – mi se topimo od slatkoće!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju