Jedan pogled dovoljan je da shvatimo zašto je Chief, križanac chow chowa i neke plave pasmine, toliko poseban pas. Poznat i kao Oreo Cloud, taj flafasti medenjak dobio je taj nadimak jer njegovu vlasnicu Saru Hamilton njegovo tamnosivo krzno s pjegama podsjeća na desert Oreo McFlurry.

Galerija Flafasti pas Oreo pomaže bolesnoj djeci i ima više od 76.000 pratitelja na Instagramu - 5 Flafasti pas Oreo pomaže bolesnoj djeci i ima preko 76.000 pratitelja na Instagramu - 4 Flafasti pas Oreo pomaže bolesnoj djeci i ima preko 76.000 pratitelja na Instagramu - 1 +2 Oreo Cloud živi u Kaliforniji i terapijski je pas za djecu

No osim što izgleda neodoljivo, Chief je i najbrižnija pseća dušica jer on je terapijski pas i pomaže bolesnoj djeci, a sve o njegovoj misiji može se pogledati u storyjima na njegovu Instagramu.

Flafasti pas Oreo pomaže bolesnoj djeci i ima preko 76.000 pratitelja na Instagramu - 6 Oreo Cloud obožava dobivati puse i davati šapu (Foto: Instagram@theoreocloud)

Kao i nadimak Oreo Cloud, i ime Chief savršeno odgovara tom plavookom slatkišu jer ima karakteristike pasmine chow chow, rođeni je vođa i brzo uči. S treninzima za terapijskog psa za djecu Oreo je počeo kao štene, u siječnju je navršio jednu godinu i danas je pravi veliki dečko s više od 30 kilograma. Ima i snažan zaštitnički instinkt te svaku noć spava pored ulaznih vrata kuće kako bi u slučaju opasnosti zaštitio svoje vlasnike – kakva dobra i brižna dušica!

Trogodišnji cavoodle Bailey zvijezda je Instagrama Plišani medvjedić? Ne, cavoodle! Upoznajte Baileyja koji osvaja svojom slatkoćom

Četveronožni ljubimac uživa u vožnji u kolicima - 3 Prizor iz centra Zagreba koji će vam izmamiti najveći osmijeh na lice

Chief je i dobar prijatelj s djevojčicom Aurorom koja boluje od raka, a osim druženjima preko Zooma svojoj maloj prijateljici pomaže i pozivajući ljude da doniraju za njezino liječenje. Taj psić sladak poput keksića zaista je jedna posebna duša koja na Instagramu uveseljava više od 76.000 pratitelja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju