Topao kaput bio je najvažniji komad ovoga vikenda na zagrebačkoj špici, ali i u ostatku zemlje. Iako je sunčano vrijeme izmamilo brojne šetače na hrvatske ulice, prodor hladne fronte u Lijepoj našoj natjerao je građane da se dobro zabundaju.

Na subotnjoj špici ovoga se vikenda mjerilo -3 stupnja Celzija, dok je osjećaj hladnoće bio još veći. Ne čudi stoga što su modnim kombinacijama dominirali topli kaputi od umjetnog krzna.

U središtu grada fotograf je snimio i nasmiješenu mamu kojoj temperaturni minusi nisu pokvarili raspoloženje. Štoviše, ona je iskoristila slobodno vrijeme – kao i brojni Zagrepčani – za opuštenu šetnju s obitelji.

Slika nije dostupna I čizme s platformom: Zadranka u uskoj haljini koja pobjeđuje zimsko sivilo

Od niskih temperatura zaštitila se zelenim Teddy kaputom, predimenzioniranim šalom kariranog uzorka i sivom beanie vunenom kapom. Ruke je, pak, zagrijala, papirnatom šalicom s toplim napitkom.

Ispod kaputa nazirao se topli crveni pulover i plave traperice, a izdanje je zaokružila atraktivnom smeđom torbicom i sunčanim naočalama. Najljepši modni dodatak je bio veliki osmijeh koji nije skidala s lica.

Marija Gverić Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela toplih Teddy kaputa po uzoru na mamu sa zagrebačke špice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju