Teniska zvijezda Rafael Nadal (33) protekli se vikend oženio za svoju dugogodišnju djevojku Mariju Faranciscu Perello.

Nakon 14 godina veze par je izrekao sudbonosno da pred 350 uzvanika na luksuznom imanju na Mallorci, a mladenka je zablistala u jednostavnoj, ali ženstvenoj vjenčanici španjolske dizajnerice Rose Clare. 

Rafael Nadal i Maria Francisca Perello Rafael Nadal i Maria Francisca Perello (Foto: Getty Images)

Prema riječima dizajnerice, mladenka je bila u potpunosti uključena u kreiranje prekrasne vjenčanice dugih rukava čiji je gornji dio izrađen od elegantne čipke, a donji čini jednostavna suknja A-kroja izrađena od svilenog krepa.

Vjenčanicu je krasio i odvojivi šlep.

Kada je u pitanju ostatak izgleda, lijepa mladenka odlučila se za polupodignutu, blago valovitu kosu, a  jednostavnost je bila njezina misao vodilja i prilikom odabira nakita - nosila je par elegantnih bijelih naušnica.

Potvrdio Vogue: Pet najpoželjnijih modela vjenčanica za 2020. godinu Vjenčanica brenda Lela Rose s puf rukavima Viktorijanska vjenčanica brenda Berta Bridal iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine Vjenčanica brenda Amsale s prorezom sa strane, proljeće/ljeto 2020. godine +4 Kratka vjenčanica brenda Mira Zwillinger ukrašena perjem, proljeće/ljeto 2020. godine

Odabirom vjenčanice Maria je dokazala da je jednostavnost ponekad najbolja za postizanje ženstvenog izgleda, a jedna ovakvu vjenčanu haljinu koja odiše elegancijom možemo zamisliti i kao dio nekog dalmatinskog vjenčanja.

Rafael Nadal i Maria Francisca Perello Rafael Nadal i Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju