Slavna Mariah Carey velika je obožavateljica glamuroznih haljina i štikli. Iako je to već poznata činjenica, ovoga puta to je pokazala tako što je otvorila vrata svog zapanjujuće luksuznog ormara. Što se krije u ormaru glazbene dive, provjerite u članku

Mariah Carey s pravom nosi titulu glazbene dive. Iza nje je skoro trideset godina izuzetne pjevačke karijere i puno prestižnih nagrada.

Osim po fenomenalnom glasu, Mariah je poznata po osebujnom ukusu i modnom stilu. Naprosto obožava glamurozne haljine te dizajnerske štikle i torbe.

Mariah Carey u svom zapanjujućem ormaru ima pregršt dizajnerskih štikli, torbica i glamuroznih haljina

Sama priznaje kako nije osoba s casual stilom te da je "fanatik cipela", a slavni Vogue nedavno je imao priliku zaviriti u njezin zapanjujuće luksuzni ormar koji bi svaku ženu ostavio bez daha.

Tako Mariah u svom ormaru ima velik broj svečanih i blještavih haljina, police prepune dizajnerskih štikli koje su organizirane po boji, a posebno se ističu dvije velike lakirane Birkinove torbe te Chanelove torbice.

Rijetki su trenuci u kojima slavna diva nosi ravnu obuću. No, dok je pokazivala štikle, spomenula je i kako joj je još jedna vrsta obuće važna – ravne sportske natikače. Dok sam bila trudna, to je jedino što sam mogla obuti, kazala je Carey.

Osim skupocjenog nakita, modni dodatak koji Mariah obožava jesu sunčane naočale – nastojim vidjeti što najbolje stoji mom obliku lica i puno puta to je onaj okvir koji mi ne stisne obraze, jer imam obraze poput vjeverice.

Možda je najzanimljivije da Mariah ima poseban ormar samo za donje rublje. Često sam glamurozno obučena, no da je po mome, nosila bih donje rublje i šetala po kući. Inače hodam u slip haljini i ogrnem se ogrtačem, navodi Carey.

Idol je poznate pjevačice Marilyn Monroe te u svojoj dnevnoj sobi ima bijeli klavir koji je u djetinstvu pripadao Monroe. Mariah upravo taj klavir smatra najcjenjenijom stvari koju posjeduje, a zlatne godine Hollywooda naprosto obožava zbog magičnog glamura.

Još jedna stvar koja je nekoć pripadala Marilyn jest kompaktno ogledalo koje je glumica nosila na dodjelu Zlatnih globusa kada je pobijedila, a u ogledalu je bio govor koji je napisala. Da sam ja napisala govor i sačuvala ga, željela bih da netko čuva za mene, nadodaje Mariah koja je svoju kćer nazvala Monroe.

Kako izgleda ormar ove glazbene dive, provjerite u videu.

Pogledajte 10 važnih detalja koje nismo znali o kultnoj Birkinici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju