Zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato' iz tjedna u tjedan nas oduševljava imitacijama poznatih glazbenika. Kao jedna od najzabavnijih imitatora svakako se izdvaja sjajni Mario Petreković koji je ove nedjelje prenio lik i pjesmu živopisne Alke Vuice

Nakon što je svoje vokalne i plesačke sposobnosti utjelovio u imitacijama poznatih dama poput Tine Turner te Doris Dragović, Mario Petreković je u prošlotjednom izdanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nastupio kao Alka Vuica.

Brojne simpatije publike i oduševljene žirija zaradio je zahvaljujući urnebesnoj izvedbi Alkinog hita 'Laži me', odjeven u etno hipi komplet čija živopisnost odgovara karakteru pjesme, ali i (izvornom) izvođaču.

Sigurni smo da bi se vrhunski zabavljač poput Marija sigurno odlično snašao i u ostalim Alkinim upečatljivim kombinacijama obogaćenima volanima, krznom i perjem nesramežljivih boja.

Osebujan stil poznate kantautorice i Marija kao Alke pogledajte u našoj fotogaleriji, a video nastupa Marija Petrekovića s pjesmom 'Laži me' pogledajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju