S toplinskim valovima koji nas svako malo „nagrade“ svojom prisutnošću, uvijek gledamo da odjeća koju nosimo na sebi bude što ugodnija kako bismo nesnosne vrućine lakše podnijeli. Tako se u prvom redu traže prozračni i prirodni materijali koji neće iritirati kožu i koji će joj omogućiti da diše.

Galerija Lelosi kolekcija od bambusa Lelosi kolekcija od bambusa Lelosi kolekcija od bambusa +8 Lelosi kolekcija od bambusa

Upravo time se vodi brend LELOSI- najpoznatiji po nevjerojatno udobnim tajicama i sportskoj odjeći, koji želi da se svatko od nas osjeća udobno u svojoj koži čak i kada temperature skoče u nevjerojatne visine.

Pamuk i lan možda nam prvi padnu na pamet kada govorimo o prirodnim materijalima, no LELOSI je svoju odjeću odlučio napraviti od još jednog prirodnog materijala kojeg će naša koža obožavatibambusa. Odjeća napravljena od ovog materijala dobro odvodi vlagu pa se neće lijepiti za našu kožu čak i tijekom najvećih vrućina, a baš zbog tog svojstva, možemo se pozdraviti s neugodnim mirisima koji nerijetko spuštaju naše samopouzdanje.

Lelosi kolekcija od bambusa Lelosi kolekcija od bambusa Foto: Lelosi

Njihova nova kolekcija od bambusa jednako će nas razmaziti udobnošću i mekoćom koliko i oduševiti svojim dizajnom. Moderne tunike, hlačice i majice osvajaju na prvu, a koliko se lako zaljubiti u ovu kolekciju govori i činjenica da je odjeća od bambusa hipoalergena i nježna prema koži. Posebno će je cijeniti oni koji tijekom ljetnih mjeseci nastoje sačuvati svoju kožu od sunca jer je bambusova viskoza prirodno otporna na UV zrake i tako štiti našu kožu od njihovog negativnog utjecaja.

Zbog brze mode i trendova koji se mijenjaju iz sezone u sezonu, modna industrija brzo je postala jedan od najvećih zagađivača okoliša. No LELOSI se ne želi prepustiti tom trendu pa je pronašao način kako modu učiniti održivijom i ekološki prihvatljivijom. Za razliku od drugih brendova, moda je za njih više od prolaznog trenda zbog čega ulažu sve svoje napore, vrijeme i brigu kako bi proizveli odjeću prave vrijednosti koju ćemo s guštom ponosno nositi dugo vremena.

Lelosi kolekcija od bambusa Lelosi kolekcija od bambusa Foto: Lelosi

Iako je brend najpoznatiji po svojim nevjerojatno udobnim tajicama koje nam omogućuju da čak i dok vježbamo izgledamo dobro i osjećamo se ugodno, LELOSI u svojoj ponudi ima razne modne komade koji će nam pružiti potporu u svim svakodnevnim aktivnostima, neovisno o tome je li riječ o rekreaciji ili ispijanju kavica s prijateljicama. Osim za žene, tu su i kolekcije namijenjene muškarcima i djeci, pa će tako u mekoći njihovih materijala moći uživati cijela obitelj. Kako bi bili među prvima koji će isprobati njihove udobne proizvode, u LELOSI-ju su pripremili 20% popusta na cijelu kolekciju od bambusa, a popust možemo ostvariti do 28.kolovoza ove godine.

Kako za sebe i svoje najmilije želimo samo najbolje, kolekcija napravljena od bambusa postat će naš najbolji prijatelj. Bambus je nevjerojatno lagan materijal koji lako odvodi vlagu i brzo se suši, pa se zbog toga možemo zaboraviti na neugodan osjećaj zalijepljene odjeće na koži u vrućim ljetnim danima. Za bambus kažu da je mekši od svile pa će nam tako LELOSI komadi pružiti udobnost i zaštitu tijekom čitavog dana i osigurati da se istovremeno osjećamo dobro u vlastitoj koži i izgledamo vrhunski.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lelosi po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju