U vrućim ljetnim danima pravi je izazov odlučiti što odjenuti, a da se osjećate ugodno. Iznimno je važno odabrati odjeću izrađenu od prozračnog materijala koji nas podržava u svakodnevnim aktivnostima. Vjerojatno mislite na odjeću od pamuka ili lana... Ali možda postoji bolja alternativa?

Galerija pr pr pr +5 pr

U LELOSI vjerujemo da je važno dobro se osjećati koliko i dobro izgledati. Naš cilj je da izgledate dobro i da se osjećate odlično – na prirodan način. Uvijek se trudimo ponuditi vam samo najbolje, zbog čega smo razvili novi, revolucionarni materijal od bambusa koji postavlja nove standarde u modi.
Ako je tkanina od bambusa platno, a dizajn boja, onda je udobnost naša motivacija. Lakoća, prozračnost i mekoća. Te su kvalitete upotrebljene kroz ekološki prihvatljiv proizvodni proces za proizvodnju prekrasno elegantnih, praktičnih komada za žene i muškarce. S njima se možete oprostiti od neugodnog osjećaja iritacije kože. Odjeća od bambusa također se neće lijepiti za vaše tijelo tijekom ljetnih vrućina jer učinkovito odvodi vlagu i tako sprječava stvaranje neugodnih mirisa.
Prirodno moderan. Prirodno udobno. Prirodno Vi.
Željno iščekivana BAMBUS kolekcija razmazit će vas neusporedivom mekoćom i beskrajnom udobnošću. Nježan je prema vašoj koži, ali i prema okolišu. Ponosni smo što idemo dužim putem. Prečaci u modi imaju razoran utjecaj na okoliš, kulturu i dobrobit. Moda je za nas više od praktičnosti, više od ljepote, više od najnovijeg trenda. Dakle, ulažemo vrijeme i brigu u proizvodnju odjeće koja ima pravu, a ne prolaznu vrijednost. Odjeća koja se ne proizvodi na račun drugih ili svijeta oko nas. Odjeća koja govori o tome tko su naši kupci i koju mogu nositi s ponosom, udobnošću i stilom.
Zašto će vas bambus uvjeriti
Bambus je mekši od svile, toliko lagan da jedva dodiruje kožu. Na vrućini ljetnog sunca, odjeća od bambusa dopušta vašoj koži da diše, nikad se ne lijepi - daje vam prostora da živite svaki dan punim plućima. Tkanine od bambusa odvode vlagu s kože i brzo se suše, što ih čini savršenim za sport i ples na plaži! I to nije sve – bambus će vas impresionirati mnogim drugim izvrsnim svojstvima koja će pridobiti i najzahtjevnije: nudi prirodnu zaštitu od štetnih UV zraka i bakterija, hipoalergen je i stoga sprječava svrbež, odjeću od bambusa nije potrebno glačati, osim toga predstavljaju održive, ekološki prihvatljive proizvode. Savršen paket, zar ne?
Otkrijte udobnost bambusa
Pridruži se našoj VIP listi i budite među prvima koji će isprobati našu sjajnu novu odjeću. Prijavom dobivate i ekskluzivnu pogodnost: kod za 20% popusta na cijelu našu kolekciju bambusa.
Sigurni smo da će bambus nakon što osjetite njegova divna svojstva vrlo brzo zauzeti najviše mjesto među vašim omiljenim materijalima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju