Maturalna večer jedno je od najvažnijih dana u životu svake mlade djevojke. Kakvu haljinu odjenuti, kakav make-up odabrati i kako zablistati povodom završetka školovanja, pitanja su koja su se i svima nama vrtjela po glavi u tom slatkom životnom periodu.

Galerija Maturantica Ivana na konju Maturantica Ivana na konju Maturantica Ivana na konju +2 Pokazala je talent i originalnost

Društvene mreže odredile su neke nametnute ideale ljepote i baš nam je zato zapala za oko nadasve originalna maturantica koja je odabrala sasvim drugačiji outfit, sjela na konja i u stilu došla na svoju maturalnu.

Snimka njezinog dolaska već se vrtjela društvenim mrežama, a sada su se pojavile fotografije koje jasno pokazuju u kakvom je izdanju zasjala mlada dama.

Maturantica Ivana Matković odjenula je balsku haljinu koja nas je na trenutak vratila u davna vremena, kad su se princeze dotjerivale za bal i kad je konj bio njihovo prijevozno sredstvo. One su tada sjedile u kočijama, dok je protagonistica ove lijepe priča otišla korak dalje i sama sjela na konja.

Maturantica Ivana na konju Maturantica Ivana na maturalnoj se pojavila na konju (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Crno-bijelu balsku haljinu zaokružila je s bezvremenskim crnim starkama, a kosu je jednostavno opustila. Svojim je stajlingom i pojavom ostavila baš dobar dojam, o kojem će se zasigurno još dugo pričati.

Maturantica Ivana na konju Ivana je izgledala poput princeze (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Haljina za maturalni ples 30 haljina za sve ukuse: Sedam savjeta kako izabrati idealnu maturalnu haljinu

Inače, radi se o vojvodinom konju u alkarskoj povorci, a simpatična Ivana ovim je potezom pokazala talent, ali i originalnost kakvu nemamo prilike često vidjeti.

Maturantica Ivana na konju Odjenula je balsku haljinu i zablistala (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Ljeto nam se vratilo: 15 lepršavih haljina kao stvorenih za gradske vrućine Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 +26 Haljine iz ponude trgovina Europa 92

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju