Nakon New Yorka i Londona, ekskluzivna limitirana linija make-up proizvoda s potpisom supermodela Gigi Hadid od 10. prosinca bit će dostupna i u Hrvatskoj

Galerija

Gigi Hadid make-up linija za Maybelline New York, kolekcija 'East Coast - 7
Gigi Hadid make-up linija za Maybelline New York, kolekcija 'East Coast' Foto: Zadovoljna.hr
Jedan od najtraženijih modela današnjice, Gigi Hadid, dizajnirala je u suradnji s brandom Maybelline New York limitiranu kolekciju, koja će vam omogućiti vrlo brzo i lako rekreiranje njezinog prepoznatljivog make-up izgleda.

Gigi na ovaj način ojačava uspješnu suradnju s brandom Maybelline New York čije je zaštitno lice protekle dvije godine. Limitirana Gigi Hadid kolekcija će biti dostupna u Hrvatskoj od 10. prosinca samo putem ekupi.hr internet trgovine.

U gornjoj galeriji pogledajte "East Coast" make-up liniju Gigi Hadid za Maybelline, a u galeriji niže liniju "West Coast".

Make-up kolekcija "West Coast" Gigi Hadid za Maybelline New YorkInspiraciju za kolekciju Gigi je pronašla u vlastitom načinu života. Od sadašnjeg doma u New Yorku do rodnog Los Angelesa, dizajn i detalji Maybelline kolekcije otkrivaju priču o životu Gigi "Coast to Coast". Tako "East look", inspiriran životom u New Yorku donosi nude lip i cat eye look. "West look" je topao i osunčan baš kao i suncem okupan L. A.