Meg Ryan je bila kraljica holivudskih romantičnih filmova 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. U svojoj karijeri zabilježila je nastupe u komedijama poput “Imaš poruku” i “Romansa u Seattleu”, kao i u kultnom “Kad je Harry sreo Sally” od čije je premijere prošlo čak 30 godina.

Galerija Meg Ryan Kad je Harry sreo Sally Kad je Harry sreo Sally - 1 +5 Kad je Harry sreo Sally - 3

Povodom velike godišnjice potonjeg filma upriličena je posebna projekcija u sklopu filmskog festivala TCM u "Chinese Thateru" u Los Angelesu. Iako su Billy Crystal i Meg Ryan zračili pozitivnom energijom i dobrim vibracijama, mnogi su komentari bili usmjereni isključivo na izgled holivudske slatkice.

Puni obrazi, zategnuto lice, čelo bez bora i vidno povećane usne u odnosu na fotografije s premijere filma “Kad je Harry sreo Sally” iz 1989. godine mnogima su dali naslutiti kako se Meg Ryan prepustila u ruke plastičnih kirurga.

Kad je Harry sreo Sally - 2 "Kad je Harry sreo Sally": 10 zanimljivosti o filmu koji je Meg Ryan lansirao među zvijezde

Volim svoje godine, volim svoj život. Volim osobu koja sam postala, priznala je Meg u jednom u intervjua, no odbila je komentirati svoj vidno promijenjeni izgled.

Meg Ryan prve veće kritike na račun svojeg lica dobila je nakon nastupa na dodjeli američkih kazališnih nagrada Tony 2016. godine.

Mislim da su ljudi šokirani jer ne izgleda kao Meg Ryan koju svi volimo. Mislim da je pretjerala s operacijama, ponudio je tada svoje stručno mišljenje kirurg Mark Youssef iz klinike Younique Cosmetic Surgery.

Dakako, njezini su obožavatelji stali u njezinu obranu rekavši da je američka glumica za njih uvijek prekrasna. Meg Ryan se nije oglasila po tom pitanju. Dosad nije potvrdila niti opovrgnula glasine o posjetima estetskim kirurzima.

Kako se kroz godine mijenjala holivudska slatkica Meg Ryan, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju